NETGEAR Insight: Een revolutionaire benadering voor zakelijke hardware

Redactie WINMAG Pro

In een tijdperk waar technologische vooruitgang centraal staat en bedrijven continu zoeken naar efficiëntie, betrouwbaarheid en schaalbaarheid, blijkt de noodzaak van een robuust netwerksysteem onontbeerlijk. De toenemende afhankelijkheid van bedrijven van stabiele netwerkverbindingen, in combinatie met de groeiende complexiteit van digitale bedrijfsvoering, heeft geleid tot een roep om betere, geïntegreerde oplossingen. NETGEAR, een pionier op het gebied van netwerktechnologie, heeft deze oproep beantwoord met hun 'Inside' propositie, die belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven netwerkhulpmiddelen inzetten en beheren.

De Drie Belangrijkste Pijlers van NETGEAR Insight

  • Hardware: In een tijdperk waarin elke netwerkfabrikant kwaliteitshardware biedt, onderscheidt NETGEAR zich door het creëren van robuuste en betrouwbare systemen.
  • Software: NETGEAR Insight is niet zomaar software; het is een cloud-gebaseerd beheerportaal waarmee zowel eindklanten als IT-resellers op afstand altijd toegang hebben. In tegenstelling tot andere systemen, waarbij je alleen in de specifieke omgeving van een klant kunt inloggen, biedt NETGEAR Insight een overzicht van alle klanten in één oogopslag.
  • Support: NETGEAR heeft een proactieve benadering van support, met zowel pre-sales als after-sales diensten die ongeëvenaard zijn in de industrie.

Het bedrijf, dat al 25 jaar bestaat, heeft deze propositie ontworpen met het MKB, midmarket en enterprise resellers en eindklanten in gedachten. Het besef dat steeds meer resellers systemen op afstand beheren en de groeiende afhankelijkheid van cloud-gebaseerde oplossingen hebben hen gemotiveerd om NETGEAR Insight te ontwikkelen. Deze benadering past perfect in de huidige trend waarin bedrijven steeds meer bandbreedte nodig hebben. Met de opkomst van data-intensieve technologieën, zoals Zoom-camera's en virtuele vergaderruimtes, wordt een betrouwbaar netwerk cruciaal.

De propositie gaat echter verder dan alleen producten. NETGEAR heeft geluisterd naar de uitdagingen van resellers - van krimpende hardwaremarges tot licentieproblemen en ontoereikende fabrikantsondersteuning. Als antwoord hierop heeft NETGEAR de 'Total Network Solution' gecreëerd. Dit omvat hun pro-partnerprogramma dat uniek is voor IT-partners, exclusieve producten buiten het bereik van e-commerce partijen zoals CoolBlue, en gratis softwarelicenties voor vier jaar. De keuze voor vier jaar komt voort uit hun overtuiging dat de technologische levensduur van een netwerk vier jaar is, gezien de snel veranderende wifi-technologieën.

Met NETGEAR's pro wifi-designteam dat klanten adviseert over hun specifieke behoeften en de belofte van gratis licenties en superieure ondersteuning, zet NETGEAR zich in als de enige die alle drie deze cruciale bedrijfselementen combineert.

Lees hem nu digitaal - MKB Proof 2023

MKB Proof 2023

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie