Nederlandse politie lanceert campagne om IT’ers te werven

Redactie WINMAG Pro
Het tekort aan goed opgeleide IT’ers groeit in Nederland, ook bij de politie. Daarom starten zij met een wervingscampagne om IT’ers warm te maken voor een baan bij de politie.

De campagne heet ‘Zonder IT’ers zijn we nergens’ en gaat gepaard met een website en enkele honderden vacatures die volgens de politie functies betreffen ‘in de volle breedte van het IT-werkveld op vrijwel alle plekken in de politieorganisatie.’

Zonder IT’ers zijn we nergens

De aangeboden vacatures zijn beschikbaar door heel Nederland, van de Landelijke Eenheid in Driebergen tot Rotterdam en van Amsterdam tot Zwolle. Bovendien bestrijken ze het volledige IT-vakgebied; denk onder meer aan big data developers, programmeurs, testspecialisten en data scientists.

Hoe belangrijk betere IT-slagvaardigheid is voor het versterken van de informatiepositie, de opsporing en de continuïteit wordt met name benadrukt in de campagne. Het aanbod aan IT-vacatures wordt doorlopend gepubliceerd op de hiervoor ingerichte website.

Naast opsporingswerk waar IT bij komt kijken, is ook de automatisering binnen de politie een zaak waar IT’ers hard nodig zijn.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie