MKB Proof awards 2021: T-Mobile Wifi Plus

Redactie WINMAG Pro
Sinds 1 april 2021 biedt T-Mobile een verrijking van haar zakelijke internetdiensten. Wifi Plus dient als uitbreiding van T-Mobile’s ‘Internet Basis’, ‘Internet Compleet’ en ‘Internet Extra’-pakketten, welke - in volgorde van vermelding - oplopen qua glasvezel- en DSL-snelheidslimiet. Gebruikers van Wifi Plus ontvangen de bouwstenen en aanleg van een meshnetwerk in hun kantoorpand, met alle snelheidsvoordelen van dien.

Gezegend met een groot kantoorpand? Dan wil je natuurlijk goede dekking in alle ruimtes. Al helemaal wanneer klanten en gasten op kantoor gebruikmaken van de internetverbinding  – het liefst op een apart netwerk, inclusief gastenwachtwoord.

Met meerdere wifi-punten, verspreid door je pand, hebben je medewerkers en klanten overal een goede verbinding. Wifi Plus optimaliseert continu het netwerk en maakt automatisch verbinding met het sterkste wifi-signaal en -netwerk. Je beheert het netwerk eenvoudig via een handige app en bepaalt zelf welke apparaten gebruikmaken van het netwerk.

Gebruikers van T-Mobiles Wifi Plus worden van de benodigde wifipunten en een installatie van het meshnetwerk voorzien. De wifipunten worden aangestuurd door zelflerende software die de effectiviteit van het netwerk waar mogelijk optimaliseert. Eenvoudig beheer, een speedtest, adblocker en basale malware-bescherming zijn welkome extra’s.
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie