MKB Proof Awards 2021: Jortt

Redactie WINMAG Pro

Het afgelopen jaar zijn er veel innovatieve functies in Jortt bijgekomen. Zoals de rapporten aangifte inkomstenbelasting en aangifte vpb, het KIA rapport, de automatisering van de nieuwe Europese btw-regels en de vele controles door de ingebouwde boekhoudbots. Allemaal functies die alleen in Jortt te vinden zijn en die een menselijke boekhouder vervangen.

De missie van Jortt is om de boekhouding compleet te automatiseren. Dit merk je direct. Direct na het koppelen van de bankrekening en het boekhoudprogramma wordt circa 40 procent geautomatiseerd. Je ziet de boekhouding letterlijk voor je neus gedaan worden. De overgebleven bij- en afschrijvingen die nog niet verwerkt zijn, kun je zelf in de juiste categorie plaatsen. Deze worden in de toekomst dan wél gelijk herkent. De volgende keer dat je bijvoorbeeld een bedrag overmaakt aan je leverancier, zal dit direct onder inkoopkosten vallen.

Voor ons springt Jortt eruit doordat zij niet alleen de boekhouding doen, maar ook proactief fiscaal advies geven. En dat op basis van realtime gegevens. Dit zorgt ervoor dat je als ondernemer nooit meer een voordeel mist.

Alles bij elkaar maakt Boekhoudprogramma Jortt haar visie waar: Boekhouden is geen mensenwerk, computers zijn daar veel beter in. Alle functies samen zorgen ervoor dat nagenoeg de complete boekhouding geautomatiseerd wordt, je geen fouten kunt maken en dat je altijd optimaal gebruik maakt van de fiscale regels. Oftewel sneller, goedkoper en vooral beter dan een menselijke boekhouder dat kan.

Klik hier voor meer info
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie