MKB Proof Awards 2021: HP+

HP
Redactie WINMAG Pro
HP’s printoplossingen zetten een stap naar de cloud. Met HP+, een nieuw printsysteem, steekt de organisatie een reeks innovatieve, merkeigen functies in één toegankelijk jasje. De technologie wordt meegeleverd met uitvoeringen van nieuwe en bestaande printerseries, waaronder HP DeskJet 4100e, ENVY6400e en OfficeJet Pro. Om te bepalen wat HP+ precies betekent voor het gebruik in de praktijk, toetsten we de technologie met de HP OfficeJet Pro 8022e. Dit is onze ervaring.

Printers met het HP+-systeem zijn cloudverbonden. Dit stelt HP in staat om de printer up-to-date, veilig en gebruiksgereed te houden, waar of wanneer een model dan ook wordt gebruikt.

Veiligheid is automatisch gewaarborgd. De functie ‘Smart Cloud Resilience’ herkent problemen voordat ze vertraging veroorzaken en de functies onder 'Smart Security' zorgen voor een sterke beveiligingslaag tegen malware-aanvallen. Print- en scanopdrachten zijn vanaf een device naar keuze te geven.

De HP Smart-app is al langer beschikbaar voor bepaalde HP-printers, maar nu - als integraal onderdeel van HP+ - sneller en eenvoudiger te verkrijgen. De app maakt het onder andere mogelijk om bonnetjes en handtekeningen met een smartphonecamera in te scannen en direct met de printer af te drukken.

HP+-printers worden zes maanden lang kosteloos van Instant Ink voorzien. De modellen geven een seintje wanneer een cartridge of toner op dreigt te raken, waarna de vervanging aan huis of kantoor wordt bezorgd. Na zes kosteloze maanden betaal je een maandelijks bedrag. Wijzig of stop je het abonnement liever, dan ben je daarin vrij.

We zijn overstag. Cloud-connectiviteit bevordert veiligheid en gebruiksgemak; beheer is vereenvoudigd met een slank dashboard. De kleurkwaliteit van HP+modellen is minstens zo goed als de gemiddelde printer in een soortgelijk prijssegment. Bovendien zorgt HP dat elke pagina die met een HP+-printer wordt afgedrukt gelijkmatig is gecompenseerd met het planten van bomen. 

MKB Proof Awards 2021, HP+, HP, award
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie