MKB Proof Awards 2020: HP Dragonfly

HP
Redactie WINMAG Pro
Te lang hebben we te maken gehad met zielloze utilitaire machines die, hoewel ze erg functioneel waren, niet bepaald vreugde of creativiteit inspireerden. HP's nieuwe Dragonfly behoort tot de EliteBook-lijn, welk veelal op het bureau van de executive behoort. Het zeer lichte 2-in-1-model is geweldig om naar te kijken. En - niet onbelangrijk - te gebruiken.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

HP Dragonfly | In het kort


Beeldig is ‘ie zeker, maar de Dragonfly gaat veel verder dan uitstraling. Het model heeft de mogelijkheden en functies waar zakelijke gebruikers naar smachten. Daaronder: een uitstekend toetsenbord, webcam, duurzame specificaties en een ontwerp dat mobiliteit toestaat.

Tegenwoordig zie je overal grijze MacBooks of Chromebooks. De Dragonfly is totaal anders en wordt in uiteenlopende kleuren geleverd. Elke kleur is bijzonder geraffineerd en prachtig afgewerkt. De convertible ziet er strak en modern uit op manieren die de meeste consumentenlaptops niet kunnen evenaren.

De netwerkspecificaties komen de mobiele medewerker tegemoet. Wi-Fi 6 van Gbit-klasse wordt ondersteund. Bovendien geniet je van de continu evoluerende beveiligingsfuncties die HP vandaag de dag integreert in zijn releases. De prijs ligt hoog, maar omreden van een reeks topspecificaties en een duurzaam ontwerp, is de Dragonfly investeringswaardig.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie