MKB Proof Awards 2019: Rentpro

Redactie WINMAG Pro
Verhuur is fundamenteel anders dan verkoop. Om deze reden werd back-office-, webwinkel- en verhuursoftwareprogramma Rentpro in het leven geroepen.

Rentpro stelt gebruikers in staat om een volledig online verhuurbedrijf draaiende te houden. Het ontwerp poogt en slaagt erin om taken als verhuurplanning van producten, het maken van pakbonnen, offertes en facturen én het bijhouden van klantenregistratie te vergemakkelijken. Al dat wat in de back-office - de online achterzijde van de webwinkel – wordt aangepast, is direct terug te zien aan de voorkant, de verhuurwebsite, waarvan Rentpro de vormgeving, optimalisering en hosting voorziet. Boekhoudpakketten zijn te koppelen, waardoor de financiële gegevens op inkoopen verkoopfacturen direct verwerkt worden in de administratie.

De back-office is in te zien via de Rentpro beheer app. Nieuwe bestellingen worden als pushmelding weergegeven op de telefoon, waarna het bekijken van de order zo gebeurd is. De app is bovendien bruikbaar voor het registreren van klanthandtekeningen bij bezorging van een product. Handtekeningen zijn vervolgens direct bij de order in de back-office terug te vinden, inclusief datum en tijd, eventuele opmerking en de naam van de bezorgende chauffeur. Bovendien introduceert Rentpro binnenkort de mogelijkheid om voorraden direct via de app te tellen. Producten zullen gescand kunnen worden, waarna tellingen in het vervolg direct de voorraad van het juiste artikel updaten.

Info | Rentpro

In het kort

  • + Volledige webshop voor verhuur
  • + Koppel gemakkelijk bestaande systemen
  • + Beheer en voorraadtelling via app
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie