MKB Proof Award 2022: NETGEAR WAX615 - Cloud Managed WiFi 6

Redactie WINMAG Pro
Twee jaar lang (deels) thuiswerken op onze supersnelle thuisnetwerken, heeft de traagheid van kantoornetwerken aan het licht gebracht.

We zijn gewend geraakt aan WiFi 6/6e en onze kantoornetwerken zijn dus toe aan een update. Dit is waar de WAX615 van NETGEAR, in beeld komt.

De NETGEAR WAX615 is een krachtig en betrouwbaar WiFi 6 access point, te gebruiken voor al je devices. Het apparaat heeft geen moeite met het voorzien van een stabiele connectie in ruimtes waar reeds veel apparatuur is aangesloten, zoals in een kantoor omgeving. Het biedt vereenvoudigde enterprise security en netwerkmogelijkheden die uitermate geschikt zijn voor het mkb. Het apparaat sluit namelijk moeiteloos tot wel 256 apparaten in een straal tot 250 vierkante meter aan op een netwerkverbinding met een snelheid tot 3 GBps. Het benoemen waard is tevens de gebruiksvriendelijke mogelijkheden tot cloudmonitoring en -beheer, zowel in een online portal als mobiele app. 

WiFi 6 beschikt over vier keer meer capaciteit en met een multigigabit backbone verhoogt de datadoorvoer aanzienlijk ten opzichte van WiFi 5. Onze nieuwe laptops en smartphones kunnen het meeste uit deze connectie halen, maar veel van de huidige routers en access points in onze kantoren zijn niet mee geëvalueerd en vormen een zwakke schakel in onze verbondenheid. De NETGEAR WAX615 is een eenvoudig aan te sluiten en te beheren access point waarmee mkb-kantoren binnen no time kunnen beschikken over de snelst mogelijke verbinding én klaar zijn voor de toekomst.

In het kort

  • Een snelle en stabiele internetverbinding is onmisbaar in het kantoorlandschap. De NETGEAR WAX615 sluit perfect aan bij de eisen en wensen van het mkb. 
MKB Proof Award, MKB Proof, MKB Proof 2022, NETGEAR, netwerk, WAX615 - Cloud Managed WiFi 6
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie