MKB Proof Award 2022: HP Elite Dragonfly G3

HP
Redactie WINMAG Pro
Wie op zoek is naar een geavanceerde, moderne en efficiënt pc raden we aan de Elite Dragonfly G3 van HP in overweging te nemen.

De 13.5 inch laptop is gebaseerd op een Intel Core i5 processor met 16GB aan geheugen en heeft een adviesprijs van circa € 1700 euro. De laptop heeft daarentegen veel eigenschappen die deze investering het waard maakt voor alle mkb’ers.

De laptop is vergeleken zijn voorgangers geen convertible laptop. Je kan de Elite Dragonfly G3 dus niet gebruiken als een tablet. Toch heeft de nieuwste versie betere specificaties. Het lichte gewicht van de laptop (<1 kg), de grotere keuze aan geavanceerde connectiviteitsopties (zoals Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2) en de verbindingssnelheid met het netwerk zorgt namelijk al voor veel meer flexibiliteit wat ten goede komt voor remote werkers.

Daarnaast is de laptop voorzien van een 5MP-camera met HP Auto Frame waardoor je scherp blijft terwijl je rondbeweegt tijdens een videoconference. Naast scherp beeld is goed geluid nog een vereiste tijdens een vergadering. Door de integratie van HP Dynamic Voice Leveling wordt de microfoonversterking automatisch geoptimaliseerd waarmee optimaal stemgeluid gegarandeerd wordt tot drie meter. De schermverhouding van 3:2 zorgt voor een grotere efficiëntie. Je hoeft namelijk minder te scrollen om documenten en webpagina’s volledig te kunnen bekijken. Daarnaast kan je gebruik maken van het touchscreen wat het scrollen vergemakkelijkt.

Er is met deze laptop geen IT-beheerde pc-omgeving vereist. De HP Elite Dragonfly G3 heeft namelijk HP Wolf Security geïntegreerd. Dit beveiligingsprogramma is een combinatie van HP Sure Click Pro en HP Sure Sense Pro en zorgt hiervoor voor een diepere bescherming van de laptop dan een 1-jarige of 3-jarige gebruikerslicentie met HP Support kan bieden.

Specificaties

  • Besturingssysteem: Windows 10 Pro (beschikbaar via downgraderechten van Windows 11 Pro)
  • Processor: Intel® Core™ i5
  • Geheugen:16 GB
  • Opslagcapaciteit: 512 GB
  • Scherm: 13,5’’
  • Grafische kaart: Intel® Iris® Xᵉ-videokaart

In het kort

  • Een geavanceerde, moderne en efficiënte laptop voor remote werkers met een uitstraling die het de investering waard maakt. 

INFO: hp.nl

HP, HP Elite Dragonfly G3, laptop, hardware, MKB Proof, MKB Proof 2022, MKB Proof award
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie