MKB Proof Award 2022: Barco ClickShare

Redactie WINMAG Pro
Samenwerken wordt makkelijk, efficiënt en draadloos met ClickShare Conference.

Je connecteert je laptop draadloos met het scherm, de audio én video technologie in de ruimte (camera's, microfoons, soundbar en luidsprekers). Met slechts één klik op de ClickShare Button of App deel je een presentatie op de meeting room display én met remote collega’s. Dankzij de nieuwe smart meeting flow, een geautomatiseerde, intelligente workflow in de ClickShare App worden je hybride vergaderingen stressvrij in elke vergaderzaal. 

Beter hybride vergaderen? Ja! Met slimme, intuïtieve workflows in de ClickShare App. Stap binnen en maak automatisch connectie met de technologie in de ruimte (PresentSense). Zonder kabels. ClickShare begeleidt je als meeting host of deelnemer (HostFlow) vanop elk videoplatform, of dat nu Microsoft Teams of Zoom of een ander platform. Start de vergadering vanuit je persoonlijke outlook agenda met één enkele klik (One-Click-Join).

Deel je presentatie naast een view met alle externe deelnemers op het scherm in de vergaderzaal (ConferenceView). Toon enkel de toepassingen of vensters die je wil en hou al het andere privé. Zo kan je op je laptop vrij aantekeningen maken zonder dat iemand meekijkt op de grote display.

Draadloos vergaderen in één klik

Hybride vergaderen wordt een simpele, unieke ervaring. Met de introductie van ClickShare Conference maak je optimaal gebruik van de AV-apparatuur in iedere vergaderzaal via je eigen laptop. ‘Bring Your Own Meeting’ belooft de wereld te veroveren.

In het kort

Barco, Barco ClickShare, MKB Proof 2022, MKB Proof Award, online, kantoor
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie