MKB Best Choice Awards 2020: TSTC

Redactie WINMAG Pro

Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maakte onlangs bekend dat omscholing een kernonderdeel van het derde corona-steunpakket is. De regeling, het vervolg op ‘NL leert door’, is 1 december van start gegaan. Werklozen krijgen hiermee de gelegenheid om zich om te scholen naar beroepen waar in de nabije toekomst veel behoefte aan is. Het UWV brengt dergelijke ‘kansberoepen’ in kaart. ICT wordt nadrukkelijk vertegenwoordigd. Onder andere ICT-, security-, auditen privacy-trainingen van een opleider als TSTC komen binnen handbereik te liggen. En dat is bijzonder goed nieuws.


Deze dienst ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

TSTC | In het kort

  • TSTC is één van de beste aanbieders van praktijkgerichte IT-trainingen voor om- en bijscholing. En dat al 20 jaar lang.

9,1 miljoen Nederlanders komen in aanmerking voor ontwikkeladvies en vergoedingen van tot € 1.100,- voor vakgerichte trainingen die te maken hebben met kansberoepen. Onder die kansberoepen vind je securityspecialist, netwerkbeheerder, ICT-architect, Java/C#/ PHP-programmeur, testdeveloper en BI specialist.

Voor een groot aantal van deze beroepen kan je bij TSTC terecht. De specialist in ICT-, security- en privacy-opleidingen heeft meer dan 20 jaar ervaring met omscholing. Opleidingspaden worden met zorg samengesteld, waardoor je - onafhankelijk van startniveau en achtergrond - aan de juiste certificering en kennis wordt geholpen.

‘NL leert door’ is een prachtige kans om met TSTC kennis te maken. Maar het brede trainingsaanbod is absoluut niet alleen voor werklozen weggelegd. De praktijkgerichte aanpak, individuele begeleiding en slagingsgarantie zijn interessant voor iedereen die naar een nog sterkere toekomst in de ICT streeft. Dát heeft TSTC in de afgelopen 20 jaar wel bewezen.

Weet een opleider zich al 20 jaar in een snel veranderend landschap te handhaven, dan zegt die prestatie eigenlijk al genoeg. TSTC is hier om te blijven. En dat is aan niets minder dan een rotsvaste dienstverlening te danken. Dreig je jouw baan kwijt te raken, heb je een WW/WIA-uitkering of wil je simpelweg bijleren voor een zekerdere toekomst, dan neem je contact op via de website.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie