MKB Best Choice Awards 2018: HP LaserJet Pro MFP M130fw

HP
Redactie WINMAG Pro
HP is leider in het printingsegment en dat is niet voor niets. Het bedrijf heeft een uitgebreid portfolio aan inkjet- en laserprinters voor elk type organisatie. Wij gingen met een printer uit het laatstgenoemde segment aan de slag, de HP LaserJet Pro MFP M130fw.

Compact formaat

De HP LaserJet Pro MFP M130fw heeft een compact grootte, want met een formaat wat slechts 423,1 bij 288,6 bij 279,5 mm meet, past het apparaat in feite in elk kantoor; ook kleinere kantoren aan huis. Een prettig formaat, maar dat gaat wel ten koste van een dedicated gesloten papierlade. Niet een zwaar probleem, maar wel opvallend. Wel levert HP bij de printer een plastic tray om over de papierlade te plaatsen.

HP LaserJet Pro MFP M130fw

Installatie

Voor een MFP is deze LaserJet-printer bijzonder gemakkelijk te installeren. Of eigenlijk is er, op de netwerkfunctionaliteiten na, niet eens sprake van installatie, want rechtstreeks uit de doos kun je het apparaat gebruiken. Aansluiten kan op diverse manieren. Direct op de computer via USB, via een ethernetkabel, maar ook wireless. Verder worden diverse mobiele printingopties ondersteund. HP ePrint natuurlijk, maar ook Wi-Fi Direct, AirPrint, Google Cloud Print en Mopria. Genoeg opties dus.

Specificaties HP LaserJet Pro MFP M130fw

Het betreft een all-in-one MFP waarmee je kunt printen, kopiëren, scannen en faxen. De papierlade van de HP LaserJet Pro MFP M130fw biedt ruimte voor 150 vellen papier, de documentfeeder voor 35 vellen. Wanneer je kopieën maakt bedraagt de resolutie 600 x 600 DPI, inscannen kan tot 1200 DPI. De scansnelheid bedraagt tot 12 PPM, waarbij tekst uiteraard sneller gescand is dan pagina’s met volle images.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie