Flexibele werkplek

MKB Best Choice 2016: Quinfox

Redactie WINMAG Pro

Tegenwoordig werken we steeds vaker thuis, in de trein of op locatie. Overal bij je applicaties en documenten kunnen is dan beslist geen overbodige luxe. De oplossing is een online werkplek met daarin al je kantoorsoftware en documenten om productief te kunnen zijn, die je vanuit elk device kunt benaderen.

Quinfox levert zo’n digitale werkplek. Dat doen ze niet ‘erbij’, het is de core focus van het bedrijf. Van zo’n bedrijf verwacht je dan ook een vlekkeloze online desktopomgeving en dito software. Het moet gezegd: de dienst steekt zeer goed in elkaar. Om met Quinfox aan de slag te gaan, hoef je absoluut geen techneut te zijn. 
hosting

De complete werkplek verhuist naar hun sterk beveiligde cloud, waarna je via internet erop inlogt. Het maakt niet uit vanaf welke desktop, smartphone of laptop je dat doet, zolang je maar beschikking hebt over een internetverbinding. Vervolgens kun je kiezen uit een volledige Windows-desktop, met daarin al je applicaties en documenten alsof ze lokaal zouden staan. Ook kun je kiezen om alleen een applicatie te starten, handig als je de complete desktop even niet nodig hebt. 

De ervaring is alsof je lokaal werkt, alle door ons geteste als als Word, Outlook en Excel werken vlot, feilloos en zonder hinderlijke ‘lag’. Eventueel kun je de voor de hand liggende software als Office en Acrobat uitbreiden met je bedrijfsspecifieke oplossingen, zoals een ERP, CRM- of financiële software. Zo hosten zij ruim 800 applicaties voor hun (internationale) klanten. 

Printen naar een lokale printer is geen enkel probleem. Kom je er even niet uit, dan kun je onbeperkt gebruikmaken van hun 24/7-bereikbare Servicedesk en een 24/7 Full Service Portal. Nog een voordeel: je data blijft netjes in Nederland, wat voorkomt dat anderen (Amerikaanse overheid o.b.v. Patriot Act) kunnen meelezen.

Quinfox

Prijs: betalen per gebruik, per werkplek per maand

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie