Microsoft onthult Samsung Galaxy S II met Windows Phone Mango

Redactie WINMAG Pro
Microsoft-topman Steve Guggenheimer heeft tijdens Microsoft's WPC2011 een Samsung Galaxy S II getoond die draaide op Windows Phone Mango. Verder maakte hij bekend dat ook Acer, Fujitsu en ZTE toestellen gaan maken voor Microsoft's mobiele besturingssysteem.

Het toestel dat Guggenheimer liet zien leek erg veel op de huidige Galaxy S II, die draait op Android 2.3. Hij deed helaas geen uitspraken over de specificaties van het toestel, maar op de gemaakte video was wel een camera aan de voorkant zichtbaar. Deze heeft het toestel nodig voor het maken van de in Mango toegevoegde videogesprekken. De gemaakte video is inmiddels op last van Microsoft van het internet verwijderd.

Naast de Samsung Galaxy S II toonde de topman een model van Acer, Fujitsu en ZTE. Naast deze vier fabrikanten komen er ook toestellen van Nokia, HTC en LG. Vorig week lekte er al informatie uit over een model van HTC, genaamd Eternity. Net als de getoonde Samsung beschikt ook deze telefoon over een camera aan de voorkant.

Windows Phone Mango staat gepland voor september of oktober van dit jaar. Tegen die tijd moeten ook de eerste toestellen die gebruikmaken van het besturingssysteem verschijnen.
 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie