Manhattan Unified Supply Chain ondersteunt wereldwijde distributie- en transporttransformatie van Schneider Electric

Redactie WINMAG Pro

Schneider Electric, dat wereldwijd diensten levert op het gebied van energiebeheer en industriële automatisering, gebruikt Manhattan Active® Warehouse Management en Manhattan Active® Transportation Management om zijn wereldwijde distributie- en transportnetwerk een boost te geven. Deze aankondiging is onderdeel van een bedrijfsbrede transformatiestrategie.

Manhattan Active® Supply Chain (een combinatie van Manhattan Active WM en Manhattan Active TM) wordt in meer dan twintig distributiecentra geïmplementeerd. Daarnaast is Schneider Electric van plan Manhattan Active TM in te zetten op meer dan tweehonderd operationele locaties. Het samenbrengen van het magazijn en het transport met Manhattan Active Supply Chain zal het bedrijf maximale voorraadprestaties, operationele efficiëntie en flexibiliteit van het personeel opleveren.

Stuart Michael Whiting, senior vicepresident, GSC Logistics and Planning bij Schneider Electric: “Na twaalf succesvolle jaren met een warehousemanagementsysteem van Manhattan hebben we besloten om te upgraden naar Manhattan Active Warehouse Management en dit uit te breiden met Manhattan Active Transportation Management. Het adopteren van deze twee cloud-native oplossingen betekent een belangrijke stap voorwaarts voor de uitvoering van onze supply chain, evenals een nieuwe stap in ons transformatietraject.”

Henri Seroux, senior vicepresident EMEA bij Manhattan Associates voegt hieraan toe: “De afgelopen tien jaar heeft Manhattan bewezen een waardevolle en capabele WMS-partner voor Schneider Electric te zijn. Door naar de unified supplychainoplossing van Manhattan te upgraden, krijgt Schneider gecentraliseerde controle over distributie, transport, arbeid en automatisering. Dit levert een aanzienlijke winst op op het gebied van efficiëntie, productiviteit en flexibiliteit.”

“De unified supplychainoplossing van Manhattan zal ons helpen de inkomende en uitgaande planning en uitvoering te optimaliseren en ons een ongekend niveau van zichtbaarheid en controle geven over ons wereldwijde netwerk van distributiecentra en transportactiviteiten”, aldus Whiting.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie