Manhattan Associates kondigt doorbraak in supplychainexecutie aan

Redactie WINMAG Pro
Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) kondigt tijdens de jaarlijkse (online) klantenconferentie Momentum Connect een belangrijke mijlpaal in het verbeteren van de supplychainefficiëntie- en optimalisatie aan. Met de introductie van Manhattan Active® Transportation Management als onderdeel van de Manhattan Active Supply Chain suite, brengt Manhattan Associates distributie, transport, arbeid en automatisering samen in één enkele cloud-native applicatie die op de Manhattan Active technologie is gebouwd.

De eisen die tegenwoordig aan supplychainorganisaties worden gesteld, overtreffen vaak de mogelijkheden van traditionele portfoliogebaseerde supplychainoplossingen. Deze oplossingen creëren vaak kunstmatige grenzen tussen distributie- en transportmogelijkheden en beperken productiviteit en aanpassingsvermogen. Manhattan Active Supply Chain neemt deze barrières weg door door het bekijken, plannen, optimaliseren en uitvoeren van activiteiten in één enkele app samen te voegen.

Manhattan Active Transportation Management is samengevoegd met Manhattan Active Warehouse Management om de planning en uitvoering van inkomende en uitgaande goederenstromen te optimaliseren. Deze gebundelde oplossing introduceert een ongekende mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen waarmee problemen kunnen worden opgelost die voorheen onoplosbaar waren.

“Echte integratie van supplychainsystemen werd altijd als een geweldige mogelijkheid gezien om efficiëntie, productiviteit en wendbaarheid aanzienlijk te verbeteren. Helaas hebben technologische beperkingen dit tot nu toe onmogelijk gemaakt”, stelt Steve Banker, vicepresident Supply Chain Management bij ARC Advisory Group. “De opkomst van microservicesoplossingen, zoals Manhattan Active Supply Chain, stelt organisaties in staat om een meer doorlopende en op samenwerkingsgerichte omgeving voor planning en uitvoering te ontwikkelen. Met als resultaat een meer wendbare en efficiënte supply chain.”

“Al jaren geven onze klanten aan dat zij graag af willen van het afzonderlijk managen van hun WMS en TMS en liever hun inkomende en uitgaande doorstroomprocessen als geheel beheren en optimaliseren. Legacy supplychainapplicaties maken het beheer van deze end-to-end processen vrijwel onmogelijk, omdat geïntegreerde applicaties van nature beperkt zijn in hun bereik en robuustheid. In plaats van applicaties te integreren, is Manhattan Active Supply Chain een holistische verzameling van microservices voor supplychainuitvoering, die Manhattan en onze klanten een uitgebreide set mogelijkheden biedt om end-to-end oplossingen samen te stellen.  Doordat alle microservices versieloos zijn, profiteren onze klanten bovendien in de loop van de tijd van een groeiende lijst van uniforme use cases”, stelt Brian Kinsella, senior vice president Product Management bij Manhattan Associates.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie