Logitech kondigt flinterdunne Combo Touch-toetsenbordcase aan voor vernieuwde iPad Air en iPad Pro

Redactie WINMAG Pro

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) heeft een nieuwe Logitech Combo Touch aangekondigd die is ontworpen voor de volgende generatie iPad Air en de dunne, lichte iPad Pro. De nieuwe Combo Touch-toetsenbordcases van Logitech zijn vervaardigd met duurzame, premium materialen en het zijn de dunste en lichtste tot nu toe. Hierdoor speelt draagbaarheid een nog grotere rol en tegelijkertijd beschikt de Combo Touch over een groter Multi-Touch-trackpad om accurater te kunnen werken en eenvoudiger te navigeren.  

Combo Touch is een hoogwaardige toetsenbordcase voor de nieuwe iPad Air en iPad Pro, die onder andere wordt gekenmerkt door een afneembaar toetsenbord en een flexibele kickstand, zodat er eenvoudig kan worden geschakeld tussen verschillende gebruikersscenario’s. Van typen en schetsen tot het bekijken van content, lezen en meer. 

“De Combo Touch heeft de harten van onze gebruikers veroverd en met de introductie van de vernieuwde iPad Air en nieuwe iPad Pro kunnen we zijn gewaardeerde features verder stroomlijnen”, vertelt Joseph Mingori, general manager Mobile Solutions and Personal Workspace Solutions bij Logitech. “We doen er alles aan om gebruikerservaringen te verbeteren en het ontwerpen van een extreem draagbare Combo Touch is daar een resultaat van. Het design combineert premium kwaliteit met een flink arsenaal aan functionaliteiten, zodat gebruikers de vrijheid hebben om vanaf welke plek dan ook op een prettige, efficiënte manier te werken of van content te genieten.” 

Combo Touch stimuleert productiviteit vanaf welke (werk)plek dan ook en biedt tegelijkertijd op maat gemaakte bescherming voor de nieuwe iPad Air en iPad Pro. Het toetsenbord bevat automatisch verlichte toetsen met maar liefst 16 helderheidsniveaus, opgezet in een standaard layout. Ook bevat de Combo Touch verschillende Shortcut-toetsen om tijd te besparen. Denk dan aan functies als volumebediening, het afspelen van media en het inschakelen van de niet storen-modus. Combo Touch maakt bovendien gebruik van een Smart Connector voor snelle, betrouwbare connectiviteit en stroomvoorziening is direct afkomstig van de iPad, waardoor de case zelf nooit hoeft te worden opgeladen. 

Combo Touch voor de iPad Pro is beschikbaar in de kleur Graphite. De variant voor de iPad Air is verkrijgbaar in de kleur Oxford Grey.

Logitech Combo Touch voor de nieuwe iPad Air en iPad Pro is verkrijgbaar via logitech.com en apple.com. De beschikbare modellen en adviesprijzen zijn: 

  • Combo Touch voor de iPad Air 11-inch: $199.99*
  • Combo Touch voor de iPad Air 13-inch: $229.99*
  • Combo Touch voor de iPad Pro 11-inch:$229.99*
  • Combo Touch voor de iPad Pro 13-inch: $259.99*

Ga voor meer informatie naar Logitech.com, onze blog of volg Logitech op FacebookInstagram en Twitter

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie