Logitech G organiseert Nederlands Kampioenschap Muisklikken

Redactie WINMAG Pro
Iedereen vanaf 18 jaar kan zich nú inschrijven via nkmuisklikken.nl

Op woensdag 23 november vindt het officiële Nederlands Kampioenschap Muisklikken plaats in de H20 Esports Campus te Purmerend. Deelnemers nemen het tegen elkaar op in een zinderend kampioenschap waarin zij proberen zo vaak mogelijk op hun muis te klikken in heats van 15 seconden. Naast de titel Click Master 2022, een trofee en eeuwige roem, krijgt de winnaar ook de ultieme gaming-setup van Logitech met daarin onder andere de G502 X Plus-muis, ASTRO A30-headset, G915-toetsenbord, Blue Yeti X-microfoon en een voorraad Red Bull voor het komende halfjaar.

Nederlands snelste klikker

Er zijn maar weinig dingen die door computergebruikers vaker worden gedaan dan muisklikken: op een gemiddelde werkdag klikt een gebruiker circa 500 keer per dag op een van de muisknoppen*, gamers klikken zelfs 1000 tot 5000 keer per dag op hun muis. Logitech G wil dit heugelijke feit graag vieren met een toernooi op een van de grootste esportslocaties van Nederland: H20 Esports Campus in Purmerend. Logitech is namelijk sinds jaar en dag marktleider op het gebied van computermuizen en de G502 wordt zowel lokaal als internationaal gezien als de meest populaire gamingmuis ter wereld**.

“Om dé beste muisklikker van Nederland te vinden, is er maar één mogelijkheid; het organiseren van een officieel Nederlands Kampioenschap Muisklikken. Het is niet meer dan logisch dat zo’n toernooi door ons wordt georganiseerd. Logitech is namelijk al sinds jaar en dag marktleider en we maken muizen voor alle typen gebruikers. Van ultrasnelle muizen voor gamers zoals de nieuwe G502 X Plus tot ergonomische muizen voor op het werk zoals de MX Vertical. We hebben ook muizen voor linkshandigen en muizen voor mensen met grotere of kleinere handen.” zegt Marc van den Helder, Marketing Manager Gaming Benelux bij Logitech. Iedereen kan zich aanmelden via nkmuisklikken.nl. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken te vergeven.

Logitech G502 X-lijn

Logitech viert tijdens het NK Muisklikken de lancering van het nieuwe G502-topmodel, namelijk de G502 X Plus. De G502 is een icoon en de X Plus borduurt voort op het leveren van ultieme prestaties, met de nieuwste en meest geavanceerde gametechnologieën. Alle G502 X-modellen worden geleverd met de gloednieuwe hybride LIGHTFORCE optisch-mechanische schakelaars, die exclusief voor Logitech G zijn. Optische schakelaars bieden hoge snelheid, prestaties en een goede betrouwbaarheid gedurende de levensduur van de muis. Tijdens gebruik zonder draad is de responstijd 68% sneller dan de vorige generatie. De verwachting hierdoor is dat deelnemers sneller klikken dan ooit tevoren.

Ook meedoen?

Het NK Muisklikken is een open toernooi, dus iedereen mag meedoen. Ook kans maken om de Click Master van Nederland te worden en de ultieme gaming-setup te winnen? Meld je dan gratis aan op nkmuisklikken.nl en begin direct met trainen! Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken. Dankzij een samenwerking met Red Bull is het gehele event op 23 november live te volgen via twitch.tv/RedBullNed. Later dit jaar werken Red Bull en Logitech G ook nog samen in een najaarscampagne.

Praktische informatie over het Nederlands Kampioenschap Muisklikken

  • Datum: woensdag 23 november
  • Locatie: H20 Esports Campus Purmerend
  • Meld je aan via de website: nkmuisklikken.nl
  • Geselecteerde deelnemers ontvangen vanzelf een uitnodiging
  • Deelname vanaf 18 jaar
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie