LOGITECH G lanceert de nieuwe G309 LIGHTSPEED-gamingmuis

Redactie WINMAG Pro

Logitech G kondigt vandaag de Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse aan. De G309 beschikt over een hoogwaardig design, nauwkeurige tracking, betrouwbare performance en de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan dezelfde dongel als je toetsenbord. Met de G309 maakt Logitech G een draadloze game-ervaring nóg toegankelijker voor alle soorten gamers.

Voor gamers zijn comfort, prestatie en betrouwbaarheid van groot belang bij het spelen van hun favoriete games. Voor draadloze gamingmuizen uit zich dit in lage latency, precisie en naadloze synchronisatie. De G309 biedt een comfortabele en betaalbare ervaring op het gebied van al deze punten.

Ujesh Desai, vice-president en algemeen directeur van Logitech G, zegt het volgende over de nieuwe draadloze muis: “We zijn al jaren bezig om onze LIGHTSPEED-technologie door te ontwikkelen en hier verder op te innoveren om draadloos gamen toegankelijk te maken voor alle soorten gamers. Met de G309 maken we deze technologie nóg toegankelijker voor iedereen tegen een betaalbare prijs. ”

De G309 beschikt over POWERPLAY-technologie, waardoor de muis draadloos opgeladen kan worden tijdens het spelen zonder het gebruik van een AA-batterij. Hiervoor dient het Logitech G PowerPlay Wireless Charging System aangekocht te worden. Ook kan de G309 met een AA-batterij gebruikt worden. Met een AA-batterij kan tot 300 uur in de LIGHTSPEED-modus gespeeld worden en zelfs tot 600 uur in de Bluetooth-modus.

Logitech

Wanneer spelers naast de G309 andere LIGHTSPEED-apparaten gebruiken, kunnen deze gekoppeld worden via de Logitech G Hub. Hierdoor kunnen meerdere apparaten aangesloten worden op één dongel. Verder beschikt de G309 over optische, mechanische knoppen voor optimale snelheid en responstijd.

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse is vanaf medio juli beschikbaar via bekende retail, e-tail en LogitechG.com in de kleuren zwart en wit. De G309 wordt gelanceerd voor een adviesprijs van € 89,99.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie