Lees WINMAG Pro Magazine digitaal: nu beschikbaar op Readly

Redactie WINMAG Pro
De coronaklap is hard. Maar klappen zijn te incasseren. Branden zijn te blussen. En uitdagingen te overkomen. In tijden als deze staat informatietechnologie centraal. Remote werk is de norm. Transformatie wordt genoodzaakt, zowel nu als in de toekomst. WINMAG Pro ondersteunt IT-professionals bij de grootschalige digitalisatie van het moment. Al meer dan 30 jaar lang benen we bij met een alsmaar veranderend IT-landschap. 24 uur per dag online, vijfmaal per jaar als magazine. Die magazines zijn vanaf nu op Readly te lezen.

Nederland zit thuis. En aangezien onze magazines grotendeels op de vergadertafels en bureaus van kantoren belanden, wordt ook WINMAG Pro genoodzaakt om (nog) creatiever te denken. 

WINMAG Pro: altijd en overal

Elke WINMAG Pro-editie van elk jaargang vind je op Readly. De digitale bladen lees je waar en wanneer je maar wilt. Tablet, smartphone, desktop of laptop: het maakt niet uit, want de webapp draait overal op en onze magazines zijn ook offline beschikbaar. Zo houdt je WINMAG Pro bij je. Niet alleen op de zaak, evengoed op de woonkamerbank. 

Wat mag dat kosten?

De eerste twee maanden lees je gratis. Daarna geniet je voor een tientje per maand onbeperkt van WINMAG Pro, Baaz, DIGIFOTO Pro, digifoto Starter en duizenden andere toptitels. Er is geen opzegtermijn of contract. Bevalt het na twee maanden niet, dan zit je nergens aan vast. Zowel vorige edities als nieuwe uitgaven zijn per direct beschikbaar. 

Houd vol. Blijf op de hoogte. Maak hier een account aan.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie