Kyocera Mita introduceert vier nieuwe MFP's en frist er vier op

Redactie WINMAG Pro
Kyocera Mita introduceert vier nieuwe multifunctionele printers (MFP). De nieuwe MFP’s hebben kleurentouchscreens, een high-speed controller en kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande workflows. Daarnaast geeft het merk vier andere modellen een opfrisbeurt.

De vier nieuwe machines (FS-3540MFP, FS-3640MFP, FS-C2526MFP en FS-C2626MFP) bestaan uit twee zwart-wit en twee kleurmodellen. De printers zijn volgens de fabrikant compact en speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote werkgroepen. Ze hebben een touchscreen met wizardnavigatie waardoor gebruikers door middel van kleurenpictogrammen toegang hebben tot de meest gebruikte features.

Kyocera Mita rust de nieuwe MFP's uit met hun HyPASTM software-ontwikkelplatform. Dit pakket maakt gebruik van Java en webservices, waarmee je de machines eenvoudig kunt aanpassen en integreren met erp- en documentmanagementsystemen. De machines beschikken over een  800MHz-processor en een Gigabit ethernet-verbinding.

Bij de vier verbeterde machines gaat het om de FS-3040MFP+, FS-3140MFP+, FS-C2026MFP+ en FS-C2126MFP+. Deze gebruiken 8 procent minder stroom dan hun voorgangers. Volgens de fabrikant komt dit door het gebruik van een witte led-lamp voor kopiëren en scannen. Daarnaast bevatten de machines geen kwik meer.

Optioneel is er nu ook ondersteuning van diverse card authentication-systemen. Dit beschermt de privacy van gebruikers en vereenvoudigt het doorberekenen van kosten. De verbeterde machines zijn uitgevoerd in wit met donkerblauw, waardoor ze binnen de vernieuwde MFP-lijn passen. Het ‘+’-teken onderscheidt ze van de vorige modellen.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie