Jabra introduceert kost-efficiënte Evolve2 30 headset voor optimale productiviteit

Redactie WINMAG Pro
Jabra kondigde 2 maart de Jabra Evolve2 30 aan, het nieuwste product uit de Evolve2-reeks. De nieuwe UC-headset verhoogt de productiviteit op zowel het kantoor als in het thuiskantoor. De comfortabele headset is ontworpen om samenwerken te optimaliseren en de concentratie te verhogen.

Een verminderde productiviteit in het nieuwe normaal

Hybride werkplekken waar flexibiliteit tussen werken op afstand en op kantoor de prioriteit is, zijn tegenwoordig een onderdeel van het nieuwe normaal. Online samenwerken is namelijk gegroeid van 14 procent in 2019, naar 77 procent in 20201. Voor bedrijven is hierdoor het op peil houden van de productiviteit van hun werknemers een grote uitdaging2. Goede audioapparatuur speelt hierbij een cruciale rol en Jabra's Evolve2 30 biedt de beste audio-kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Een verbeterde samenwerking en verhoogde concentratie

De Jabra Evolve2 30 is ideaal voor de moderne flexibele werknemer die het grootste deel van de dag achter het bureau, in een rumoerige kantooromgeving of in het thuiskantoor doorbrengt. Om effectief te kunnen werken, zijn samenwerking en concentratie immers cruciaal, ongeacht waar dat is.

De 28mm luidsprekers en de geavanceerde digitale chipset zorgen voor een geweldige audiokwaliteit, voor zowel gesprekken als voor het afspelen van media. Bovendien legt de geavanceerde gesprekstechnologie met twee microfoons stemmen duidelijk vast, zodat de gebruiker overal kan deelnemen aan gesprekken en online vergaderingen.

De Evolve2 30 is ook beschikbaar in een Microsoft Teams-gecertificeerde variant, die is voorzien van een speciale Microsoft Teams-knop. Met één druk op de knop sluit je aan bij online vergaderingen of verlaat je de vergadering. Tevens maakt de microfoonarm het voor gebruikers mogelijk om zich binnen mum van tijd te muten of unmuten.

De Jabra Evolve2 30 gaat nog een stap verder in het faciliteren van samenwerking en voldoet volledig aan de Microsoft Open Office-eisen - een strenge test om te bepalen hoe effectief een headset-microfoon is in het onderdrukken van omgevings- en kantoorgeluiden zodat het apparaat geschikt is voor elke omgeving.  En dankzij de eenvoudige plug-and-play-functie kunnen gebruikers snel verbinding maken met alle apparaten via de USB A- of C-stekker, voor de meest optimale samenwerking.

Als het op concentratie aankomt, stelt de Evolve2 30 niet teleur. De ovale oorkussens van de headset en het schuine ontwerp van de oorschelpen zijn ontwikkeld om ruis en verstoringen in de omgeving te blokkeren. Het busylight aan de binnenkant gaat automatisch aan als de gebruiker in gesprek is en kan ook handmatig worden ingeschakeld om aan te geven dat de gebruiker niet gestoord wil worden en deze zich kan blijven concentreren.

Betrouwbaar comfort de hele dag door

Het ongemak van het langdurig dragen van een headset kan de productiviteit enorm belemmeren. De Jabra Evolve2 30 heeft een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk. De oorkussens van zacht memory foam vormen zich naar de natuurlijke contouren van het oor en zorgen ervoor dat de headset minder zwaar op het hoofd rust. Hierdoor is de headset de hele dag door comfortabel om te dragen. 

Ook is de lichte Evolve2 30 zowel duurzaam als comfortabel. De hoofdband en de slider van de Evolve2 30 zijn namelijk gemaakt van roestvrij staal, met een hoge mate van duurzaamheid en flexibiliteit. Er zijn honderden ‘val testen’ uitgevoerd om de sterkte van de microfoonarm en de weerbaarheid tegen vallen te testen om te garanderen dat de headset ook langdurig gebruik aan kan. 

"Het verhogen van de productiviteit blijft een uitdaging voor elke organisatie," zegt Holger Reisinger, SVP voor Business Solutions bij Jabra. "We zijn verheugd om de Evolve2 30 te introduceren, waarmee we ons richten op het tegengaan van afleiding voor degenen die werken op kantoor en op de flexibele werkplek. We hebben de Jabra Evolve2 30 ontworpen, zodat elke gebruiker kan profiteren van de voordelen van de meest optimale samenwerking, concentratie en comfort tijdens het werk tegen een betaalbare prijs. De Jabra Evolve2 30 symboliseert dat werk niet langer ergens is waar je naartoe gaat, maar dat het iets is wat je doét."

Beschikbaarheid

De Jabra Evolve2 30 zal vanaf maart 2021 verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers en zal verkrijgbaar zijn in zwart.

  • Evolve2 30 STEREO MSRP – €89
  • Evolve2 30 MONO MSRP – €79

Voor meer informatie over Jabra, ga naar www.jabra.nl/evolve

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie