In het kort: HP Spectre x360 15

HP
Redactie WINMAG Pro
Hoewel de HP Spectre x360 15 eerder een update is van het model met dezelfde naam vorig jaar, is het niet helemaal een refresh. Immers het systeem is voorzien van Intels’s achtste generatie CPU met een AMD Radeon RX Vega M-GPU.

De samenwerking tussen Intel en AMD lijkt misschien gek aangezien beide bedrijven direct met elkaar concurreren. Toch is het een goede match, met name omdat Intel op CPU-gebied onverslaanbaar is en de GPU’s van AMD juist weer tot de beste binnen hun categorie behoren. Met andere woorden: als gebruiker van de HP Spectre x360 15 kun je alleen maar juichen om deze samenwerking.

Qua uiterlijk is het systeem herkenbaar en heeft het eenzelfde aluminium body als het eerdere model. Op het keyboard is nu wel ruimte gereserveerd voor numerieke toetsen.

Ook qua connectiviteit zit je goed, want je hebt twee Thunderbolt 3-poorten tot je beschikking naast een USB 3.1- en een HDMI-poort.

De grote trekker van het systeem is het 15.6-inch 4K-touchscreen wat 360 graden omklapbaar is. Dit stelt je in staat om in verschillende modi te werken en de notebook te transformeren tot tablet. De accu gaat ongeveer 13 uur mee bij gemiddeld gebruik.

HP Spectre x360 15

Prijs: vanaf € 1899,-
Info: hp.com

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie