IFS neemt AIPM-softwareleverancier Copperleaf over

Redactie WINMAG Pro

IFS heeft de definitieve overeenkomst van de overname van Copperleaf Technologies Inc. aangekondigd. Dankzij de overname van Copperleaf, leverancier van AI-gedreven bedrijfssoftware voor Asset Investment Planning and Management (AIPM), is IFS in staat haar positie te versterken als wereldwijde leverancier van Enterprise Application Software voor Asset en Service-gerichte industrieën.

Copperleaf en IFS sluiten goed op elkaar aan en bieden organisaties een unieke breedte en diepte van softwaremogelijkheden. Klanten krijgen toegang tot geavanceerde industriële AI-software voor het beheer van alle assets die cruciaal zijn voor hun bedrijf, gedurende de gehele levenscyclus. Dit draagt bij aan de efficiëntie en effectiviteit van hun bedrijfsvoering.

Mark Moffat, CEO van IFS, zegt: “IFS versterkt haar positie als wereldleider in software voor Asset en Service Management, ondersteund door industriële AI. Ik ben enthousiast over de toevoeging van Copperleaf aan ons klantenaanbod. We brengen twee bedrijven samen die dezelfde kernwaarden delen: het gebruik van innovatieve technologie om snelle resultaten en een zeer hoge ROI te bieden, diepgaande expertise in de industrieën en een bedrijfscultuur waarin de klant altijd centraal staat.”

Paul Sakrzewski, CEO van Copperleaf, voegt toe: “Ik ben erg trots op het werk dat Copperleaf heeft verricht om te komen waar we nu staan als bedrijf. Onze oplossing wordt nu gebruikt door de grootste asset owners van de wereld. We zijn klaar voor onze volgende groeifase, als onderdeel van IFS. We gaan nog sneller groeien en onze klanten voorzien van geavanceerde en waardevolle software. IFS en Copperleaf delen dezelfde waarden en toewijding om de beste softwareoplossingen te leveren die essentieel zijn voor asset owners.”

Darren Roos, voorzitter van IFS, zegt hierover: “De combinatie van Copperleaf en IFS creëert veel waarde voor klanten met complexe, intensieve assets, maar ook voor partners, investeerders en werknemers.”

Amos Michelson, de aftredende voorzitter van Copperleaf, zegt: “De overname is een erkenning van de investeringen en vele jaren hard werk die het bedrijf succesvol hebben gemaakt. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst van Copperleaf, als onderdeel van IFS, kansen en groei zal bieden voor iedereen.”

Lees het volledige Engelstalige persbericht hier.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie