Human Development Studio Hatch lanceert Chef’s Table

Redactie WINMAG Pro

Hatch, een studio die zich richt op ‘Humanizing Humans’ door het verbeteren van emotionele, cognitieve en interpersoonlijke vaardigheden, komt met een nieuwe, innovatieve benadering van leren: multi-zintuiglijk leren met experts. Dat gebeurt aan onze Chef Table, waarvan de eerste sessie op 18 april is.

Wat is Chef's Table?

Bij Chef's Table nodigen we de beste experts uit om hun ervaring, kennis en vaardigheden met ons te delen. Hatch voegt het concept van "multi-zintuiglijk leren" toe om een unieke ervaring te creëren. Natuurlijk is er ook een echte chef-kok aanwezig die gerechten bereidt geïnspireerd op het onderwerp.

Traditionele leermethoden concentreren zich vaak op eìeìn zintuig, zoals lezen oìf luisteren. Hatch denkt dat deze aanpak beperkt is. Door het betrekken van zicht, aanraking, gehoor en zelfs smaak of geur ontstaat er een diepere verbinding. Dat leidt tot verbeterde retentie en toepassing van informatie.

Vergelijk de Hatch Chef’s Table aanpak met leren koken van een meesterkok. Je krijgt niet alleen een recept voorgeschoteld, maar wordt meegenomen door het gehele proces. Je ziet hoe het wordt bereid, hoort uitleg over de technieken, voelt de texturen van ingrediënten en proeft het heerlijke gerecht.

“Volledige menselijke ervaring”

"Bij Hatch streven we naar een complete menselijke ervaring," zegt Aafke de Groot, Head of Programs bij Hatch. "We willen je uit de comfortzone halen van passief kijken naar een keynote. We dompelen je onder in het ongemak van het experiment en laten je de vreugde van vooruitgang ervaren. We bieden creatieve, meeslepende leerervaringen die zowel je geest, lichaam als ziel aanspreken."

De eerste Chef's Table is op 18 april en is een invitation-only programma bedoeld om het concept samen te ontwikkelen en te verfijnen. De eerste openbare sessie is met People & Culture leader Vanessa Monsequeira over Regenerative Design op 22 mei in de Hortus Botanicus in Amsterdam. Daarna volgt een Chef’s Table de bekroonde creativiteitsexpert Charles Hale op 26 juni op het Marineterrein in Amsterdam. De derde sessie is met ‘Trainer van het Jaar 2023’ Mireille Olliviera, over Deep Democracy op 1 augustus.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie