HP Sure Sense: een baanbrekende beveiligingsoplossing

HP
Redactie WINMAG Pro
HP introduceert tijdens de Innovation Summit 2019 de HP Sure Sense. Dit is een beveiligingsoplossing middels kunstmatige intelligentie (AI), aangedreven door deep learning om PC’s te beschermen tegen aanvallen.

Versterken positie marktleider met HP Sure Sense

In een wereld waar malware snel evolueert en firmwarebedreigingen toenemen, versterkt HP zijn positie als marktleider op het gebied van innovatieve werkplekken en beveiliging. HP Sure Sense zal ook beschikbaar zijn op de nieuwe HP EliteBook 800 G6-serie, evenals op de HP ZBook 14u en HP ZBook 15u, die ook tijdens de Innovation Summit zijn aangekondigd.

HP Sure Sense: deep learning AI

HP Sure Sense maakt gebruik van deep learning AI om directe bescherming tegen malware mogelijk te maken. De HP EliteBook x360 830 G6 is 's werelds helderste zakelijke convertible voor een duidelijk en mooie zicht buiten. De HP EliteBook 800 G6-serie is de eerste reguliere zakelijke notebook met een gigabit-klasse van maximaal 4G LTE, die zorgt voor connectiviteit en mobiliteit op afstand.

Innovation Summit 2019

Heruitvinding en innovatie blijven HP drijven, waarmee het nieuwe kansen creëert in de hele portfolio. Daarom organiseert HP de Innovatie Summit dit jaar opnieuw, nu in Denemarken. Op 7 mei horen aanwezigen over HP innovaties die zowel de HP business als die van zijn klanten versnellen.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie