HP opent CES met een hele bak aankondigingen

Redactie WINMAG Pro
Op het moment vindt CES plaats in Las Vegas en zoals gebruikelijk gaat dit gepaard met veel nieuwe aankondigingen. Ook HP is van de partij, zij begonnen CES met een hele lading aankondigingen waaronder een nieuwe gading laptop en een uitbreiding van de elite-serie.

Als we naar de aankondigingen van HP kijken, wordt al snel duidelijk dat de producent zich op twee dingen gaat richten in 2019: gaming en de professionele sector.

HP Gaming laptops

HP zet in 2019 wederom in op de gamewereld. Dat doen ze o.a. met de OMEN X Emperium 65 Big Format Gaming Display with NVIDIA G-SYNC® HDR. Dat is een hele mond vol, maar houdt het volgende in: HP speelt in op de behoefte van gamers naar een groot scherm en voorziet de gameplay van ‘immersive’ geluid. Dat laatste doen ze met behulp van hun OMEN x Emperium soundbar, waarvoor ze op een eerde CES nog in de prijzen vielen.

LEES OOK: 5 dingen die we verwachten te zien op CES 2019

HP CES 2019

Inzetten op de werkplek van de toekomst

We horen het de laatste tijd vaak voorbij komen: producten die in willen zetten op de ‘werkplek van de toekomst’. Ook HP sluit in dat rijtje aan en doet dat met een flinke uitbreiding van de Elite-serie. Zo wordt de HP EliteBook x360 830 G5 aangekondigd als de ‘world’s brightest business convertible’ en is de HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor het eerste display met een geïntegreerd privacyscherm, ideaal voor open werkruimtes.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie