HP ontketent een nieuw tijdperk van AI-ervaringen die werk en creatie mogelijk maken

Redactie WINMAG Pro

Highlights

 

 • 's Werelds krachtigste ultra-mobiele next-gen AI PC's maken weer tijd vrij voor zinvol werk en creatie
 • Ontketen je volledige potentieel vanaf elke locatie met 's werelds langste batterijduur in een ultra-mobiele next-gen AI PC
 • Slanke nieuwe HP next-gen AI pc's leveren razendsnelle reacties met een speciale NPU die 45 biljoen bewerkingen per seconde (TOPS) kan uitvoeren.
 • Ontdek nieuwe AI superkrachten om te creëren, werken, leren en focussen als een pro met HP next-gen AI pc's
 • HP introduceert 's werelds veiligste next-gen AI PC om te beschermen tegen AI-gegenereerde bedreigingen

HP, Inc. onthulde tijdens Microsofts AI Vision Event een nieuwe klasse AI-pc's van de volgende generatie, ontworpen voor het AI-tijdperk om mensen in staat te stellen betekenisvoller te werken en te creëren.

De manier waarop we leven en werken is niet langer beperkt tot een bureau; we creëren thuis, op kantoor en overal daartussenin. Tegelijkertijd verandert AI in hoog tempo alles, inclusief de verwachtingen van consumenten en professionals op het gebied van productiviteit en creativiteit. Meer dan de helft van de early tech adopters gelooft dat AI hen tijd zal besparen en 72% van de bedrijfsleiders gelooft dat AI werknemers zal helpen zich te concentreren op productiever werk. Daarnaast brengen ontwikkelaars een voortdurende stroom AI-software uit die is ontworpen voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden die alleen kunnen worden benut met next-gen AI-pc's.

Om in te spelen op flexibel werken en AI, heeft HP een nieuwe categorie apparaten ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen voor werk en creatie. HP onthult de HP OmniBook X AI PC en HP EliteBook Ultra AI PC, HP's eerste next-gen AI PC's die vanaf de basis zijn gebouwd met de nieuwste ARM-architectuur om gebruik te maken van de krachtigste AI-technologieën.

Beide apparaten zijn ontworpen en ontwikkeld rond de Snapdragon® X Elite-processor en zijn speciale Neural Processing Unit (NPU)6, die 45 biljoen bewerkingen per seconde (TOPS) kan uitvoeren om taalmodellen en generatieve AI lokaal op het apparaat uit te voeren. In combinatie met Copilot+ PC en zijn transformerende functies zoals Recall, zorgen deze pc's voor meer creativiteit en productiviteit voor een meer gepersonaliseerde, krachtige computerervaring.

Elke dag zijn er meer AI-apps beschikbaar, waardoor de mogelijkheden met de nieuwste HP next-gen AI pc's worden uitgebreid. Communiceer en werk effectiever samen met AI tools die gebruik maken van gebaren, gezichtsuitdrukkingen en steminteractie om eenvoudig met anderen te communiceren. Verbeter presentatievaardigheden in virtuele vergaderingen met realtime coaching en feedback op basis van AI-technologieën. Sneller dan ooit foto's, audio en video maken en bewerken met AI-software die professionele functies eenvoudig maakt, zelfs voor beginners.

"In dit transformerende tijdperk van AI gaat het bij de bepaling van een uitzonderlijk apparaat niet langer om snelheden en voedingen, maar om ons vermogen om zinvolle grensverleggende ervaringen te creëren en mogelijk te maken", zegt Alex Cho, President, Personal Systems, HP Inc. "We staan aan het begin van een nieuw decennium van personal computing dat opnieuw zal bepalen wat een personal computer is. AI maakt een fundamenteel meer gepersonaliseerde en creatieve ervaring mogelijk waarvan wij geloven dat het mensen in zowel hun persoonlijke als professionele leven sterker zal maken."

 

Uniek ontworpen om barrières te doorbreken

HP's nieuwste next-gen AI PC's bieden mogelijkheden die traditionele PC's te boven gaan, waarbij AI lokaal op het apparaat wordt uitgevoerd voor maximale prestaties, efficiëntie en privacy met een langere batterijlevensduur dan ooit tevoren. De HP OmniBook X en HP EliteBook Ultra zijn ontworpen voor tech-savvy freelancers en on-the-go leiders, voorazien van een slank ontwerp en de perfecte synergie van AI-verbeterde kracht en mobiliteit.

 

 • Slank & Veelzijdig - Als 's werelds dunste next-gen AI PC's met een batterijlevensduur van 26 uur brengen deze modellen productiviteit en creativiteit naar nieuwe hoogten met een ongekende stijl en mobiliteit. Beide pc's zijn voorzien van HP's nieuwe AI Helix logo, een weerspiegeling van HP AI engineering dat geoptimaliseerde prestaties en beveiliging levert voor AI vandaag de dag. De HP EliteBook Ultra voegt een extra laag duurzaamheid toe voor commerciële klanten in een blauwe afwerking met een veegbestendige Physical Vapor Deposition (PVD) coating.
 • Razendsnelle reactiesnelheid - Met de HP OmniBook X en HP EliteBook Ultra ervaar je topprestaties zonder in te leveren op draagbaarheid. Open een groot Microsoft Excel bestand bijna 2x sneller, stream tot 12 uur lang Microsoft Teams gesprekken of binge tot 22 uur Netflix.
 • Op verantwoorde wijze gemaakt - Als onderdeel van 's werelds meest duurzame pc-portfolio bevatten beide apparaten 50% gerecycled aluminium in de covers en 100% duurzaam gewonnen materialen voor de verpakking, samen met EPEAT® Climate+ Gold registratie en ENERGY STAR® certificering. De drie jaar garantie van de HP EliteBook Ultra, die HP's inzet voor duurzaamheid vertegenwoordigt, bespaart kosten en vermindert downtime voor professionals die in uiteenlopende omgevingen werken.

 

Geoptimaliseerd voor AI-ervaringen

Nu 60% van de freelancers al AI-tools gebruikt in hun werk en 70% van de ontwikkelaars AI toevoegt aan bestaande applicaties, heeft HP de HP OmniBook X en HP EliteBook Ultra zo ontworpen dat ze profiteren van de nieuwste functies en software-ervaringen, waaronder:

 

 • Realistisch samenwerken - Omdat werken samenwerking vereist, zowel in-person als virtueel, zijn geavanceerde vergaderhulpmiddelen van cruciaal belang. De nieuwe Poly Camera Pro tilt virtuele interacties naar een hoger niveau in alle samenwerkings- en streamingapps met meerdere camera's. Poly Camera Pro maakt gebruik van de NPU voor AI-verbeteringen zoals Spotlight, Background Blur & Replace, Auto Framing en meer, waardoor de CPU efficiënter kan presteren en de batterij langer meegaat.
 • Verkennen en optimaliseren - HP AI Companion, voor het eerst beschikbaar op de huidige next-gen AI PC's, gebruikt AI om het apparaat te optimaliseren voor een hogere productiviteit en brengt AI-tools lokaal op het apparaat.
 • Veilig werken - Naarmate AI zich verder ontwikkelt, zijn vertrouwde beveiligingsmaatregelen essentieel voor AI PC's. Commerciële gebruikers kunnen met een gerust hart overal hun beste werk doen op de HP EliteBook Ultra, met Wolf Pro Security Next Gen Antivirus (NGAV), dat de kracht van machine learning inzet om zich te verdedigen tegen nieuwe en bekende bedreigingen. Als Microsoft Secured-Core PC is het apparaat ontworpen om de pc tot op firmwareniveau te beschermen met hardwarebeveiligingsfuncties die gebruikersgegevens en andere kritieke gegevens afschermen.

 

Prijzen en beschikbaarheid

De HP OmniBook X AI PC is beschikbaar vanaf mid juni in de Benelux voor een vanafprijs van 1399 euro
De HP EliteBook Ultra AI PC is beschikbaar vanaf eind juni in de Benelux voor een vanafprijs van1849 euro

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie