'We verbeteren de in-store experience en de service naar klanten’

HP onthult nieuwe apparaten en services voor retailportfolio

HP
Redactie WINMAG Pro
HP heeft binnen het retailportfolio nieuwe apparaten en services onthuld, die zijn ontworpen om de winkelervaring te verbeteren. Het HP Engage-portfolio biedt gestroomlijnde, veelzijdige en veilige oplossingen voor de retailsector.

Met de HP Engage-oplossingen kunnen winkeliers en horeca-ondernemers hun klanten een persoonlijke, interactieve en efficiënte service bieden. Tegelijkertijd kunnen beveiligingsrisico’s vroegtijdig worden ontdekt, zodat ze kunnen worden aangepakt voordat ze invloed hebben de klantervaring. De nieuwe retailoplossingen van HP zullen ook beschikbaar zijn via het Device-as-a-Service (DaaS)-aanbod.

‘Retailers hebben behoefte aan technologie die het klantcontact versterkt, vanaf het moment dat ze arriveren tot aan het moment dat ze betalen,” zegt Natasja Andringa, Business Unit Manager, Retail Solutions, EMEA, HP Inc. ‘Op basis van consumenteninzichten en onze cultuur van innovatie is de nieuwe HP Engage-portfolio zo ontworpen om het beste te leveren op het gebied van performance, veiligheid en flexibiliteit. We verbeteren op deze manier de in-store experience en de service naar klanten.’

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie