Laptops zijn voor professionele gebruikers die veel onderweg zijn

HP lanceert de nieuwe EliteBook 705-serie en de ProBook 645

HP
Redactie WINMAG Pro
HP heeft de HP EliteBook 705 serie en de ProBook 645 gelanceerd, laptops voor de professionele gebruiker met uitstekende functies voor samenwerken en veiligheid.

De HP EliteBook 705-reeks is bedoeld voor de professional die veel onderweg is. De laptop biedt top-level beveiliging en draait op Windows 10 Pro. Onder de motorkap van deze laptop vinden we AMD Ryzen PRO mobiele processor en gebruikers kunnen de gehele dag werken door de lange levensduur van de accu. Met HP Fast Charge is het mogelijk om de helft van de batterijcapaciteit in slechts 30 minuten op te laden.

Smalle bezel

De nieuwe EliteBook 735 G5, EliteBook 745 G5, and EliteBook 755 G5 hebben een ultraslim design met een smalle bezel rondom een scherm. Met het optionele extra-bright viewable scherm en de geïntegreerde ambient light sensor kun je onder elke lichtomstandigheden werken.

Met het HP Sure View privacy screen kun je informatie vertrouwelijk houden en de laptop biedt tevens uitgebreide instelmogelijkheden voor privacy en veiligheid. De noise cancellation zorgt voor kraakheldere gesprekken tussen deelnemers aan een audio- of videogesprek.

Enterprise-grade beveiliging

De HP ProBook 645 is voorzien van een AMD Ryzen PRO-processor en heeft een enterprise-grade beveiliging om veilig in elke omgeving te kunnen werken. De HP ProBook 645 ondersteunt verschillende dockingopties en heeft MIL-STD 810G-tests voor duurzaamheid doorstaan. Via de zelfherstellende, hardware-enforced en beheersbare beveiligingsoplossingen ben je beschermd tegen alle bedreigingen van buitenaf.

De verkoop van de HP EliteBook 705 serie start in mei en de verkoopprijzen beginnen met € 799. De HP ProBook 645 G4 is verkrijgbaar vanaf €749 en de verkoop start eveneens in mei.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie