HP kondigt nieuwe oplossingen aan voor Personal Systems, Printing en Workforce solutions tijdens HP Imagine 2023

HP
Redactie WINMAG Pro
 • HP organiseerde het allereerste HP Imagine evenement, een viering van de nieuwste producten en diensten van HP op het gebied van Personal Systems, Printing Systems en Workforce Solutions 
 • HP's visie om datawetenschappers meer mogelijkheden te geven en de verbeeldingskracht van AI-beoefenaars te stimuleren, komt tot leven met de lancering van Z by HP AI Studio 
 • HP introduceert 's werelds meest innovatieve all-in-one ontwerp, de HP Envy Move All-in-One PC PC, geboren uit een obsessie om een pc te maken die echt is ontworpen voor het hybride huis 
 • HP zet de introductie van diensten en oplossingen voor het hybride kantoor voort met de aankondiging van HP Managed Collaboration Services, Workforce Central en het met AI verbeterde Proactive Insights 

Vandaag organiseerde HP Inc. (NYSE: HPQ) het allereerste HP Imagine evenement, een viering van de nieuwste baanbrekende innovaties van het bedrijf die zijn ontworpen voor de hybride wereld. Tijdens HP Imagine 2023 onthulde HP meer dan 20 nieuwe oplossingen en diensten die ontworpen zijn om een revolutie teweeg te brengen in hoe we leven, werken en dromen. 

"HP heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van onze klanten en we zijn er trots op dat we de kracht van onze innovatie inzetten om nieuwe ervaringen te creëren", zegt Enrique Lores, President en Chief Executive Officer van HP Inc. "De producten en diensten die we vandaag aankondigen weerspiegelen nieuwe oplossingen om de manier waarop wordt gewerkt opnieuw te ontwerpen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst." 

 

Vandaag aangekondigd op HP Imagine 

HP onthulde een gevarieerd aanbod van producten en oplossingen voor alle aspecten van hybride werken en leven. 

Alex Cho, President van Personal Systems and Solutions, zei: "Vandaag is een geweldige dag om innovatie aan te kondigen in het hele Personal Systems portfolio - van baanbrekende consumenten-pc's zoals de HP Envy All in One Move, en oplossingen voor vergaderruimtes die worden aangedreven door HP en Poly technologie, tot een gecentraliseerd data science platform dat data, mensen en compute samenbrengt en helpt om AI doorbraken te versnellen. De vandaag onthulde apparaten en diensten zijn nog maar het begin van wat HP gaat bouwen voor de hybride levensstijl." 

 • HP AI innovaties: HP kondigde een baanbrekend nieuw softwareplatform aan dat is ontworpen om datawetenschappers en AI-beoefenaars te helpen bij het versnellen en opschalen van de ontwikkeling van AI-modellen. 
 • HP Spectre foldable pc: De HP Spectre Foldi, 's werelds dunste en kleinste 17-inch foldable pc, is een baanbrekend 3-in-1 apparaat ontworpen voor de hybride levensstijl. In eerste instantie aangekondigd in september voor de Amerikaanse en Britse markten, zal het apparaat binnenkort beschikbaar zijn in een extra 10 landen (Australië, Frankrijk, Indonesië, Japan, Korea, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Filippijnen, Thailand en Vietnam).  
 • HP Envy Move 23,8-inch All-in-One PC : 's Werelds enige verplaatsbare all-in-one PC.ii  De nieuwe HP Envy Move 23,8 inch All-in-One PC, die vandaag is aangekondigd, verandert elke kamer in een multifunctionele werkruimte, entertainment hub of fitnessruimte.  
 • HyperX streaming randapparatuur: Til je streaming- en contentcreatiespel naar een hoger niveau met de HyperX Vision S Webcam, HyperX Audio Mixer Audio Interface en HyperX Caster microfoonarm, vandaag aangekondigd.  
 • HP + Poly oplossingen voor audio- en videoconferenties: HP en Poly hebben deze week aangekondigd vergaderingen zinvoller te maken met audio- en videoconferentieoplossingen voor ruimtes van alle groottes, zodat iedereen op zijn best gezien en gehoord kan worden, waar ze ook zijn. 

Dave Shull, President van Workforce Solutions: "De AI-enabled services die we tijdens HP Imagine onthullen, stellen mensen in staat om beter samen te werken, hun apparaten te beheren en te beschermen. Onze visie is om 's werelds meest uitgebreide collectie productiviteitsoplossingen voor werknemers te bouwen om levenslange relaties met onze klanten te creëren." 

 

HP Spectre Foldable PC

HP Envy Move 23.8 inch All-in-One PC

HyperX Caster Webcam

 

 • HP Managed Collaboration Services*: HP onthulde een nieuw 'conference room as-a-service' abonnementsmodel dat inzichten verzamelt om klanten te helpen het gebruik te optimaliseren en uitstekende videoconferencing ervaringen te creëren op kantoor.  
 • HP Device Refurbishment Offering: kondigde vandaag het allereerstepc refurbishment programma aan voor het stimuleren van de circulaire economie en de levensduur van apparaten te verlengen.  
 • HP Workforce Central: HP heeft aangekondigd dat de gratis en premium versies van HP Workforce Central binnenkort beschikbaar zullen zijn. Hiermee zijn essentiële inzichten te verkrijgen over HP apparatuur, in één enkel dashboard. Anticipeer op verstoringen en verhelp problemen automatisch met onze nieuwe, AI-ondersteunde Proactive Insights tool.*  
 • HP Wolf Protect en Trace met HP Wolf Connect* Als apparaten van werknemers zoekraken dan kunnen werkgevers erop vertrouwen dat HP kan helpen de veiligheidsrisico's van gegevensverlies te beperken. 
 • HP’s Work Relationship Index laat zien dat 70 procent van de kenniswerkers toegang wil tot technologie waarmee iedereen gezien en gehoord kan worden, waar ze ook werken. Lees hier meer over hoe zakelijke leiders, IT-besluitvormers en kenniswerkers in 12 landen betrokken willen zijn en in staat gesteld willen worden door middel van gezonde en productieve werkervaringen. 

 

HP Managed Collaboration Services

 

HP Workforce Central  

 

HP OfficeJet Pro Portfolio

 

Tuan Tran, President of Imaging and Printing Solutions: "HP Imagine markeert het hoogtepunt van een ongelooflijk jaar van innovatie in onze printbusiness - van onze nieuwe consumentenlijn van Smart Tank printers en moderne inkjetprinters, tot Instant Ink voor het MKB en een nieuw kantoorportfolio op basis van onze duurzame inkt- en tonertechnologie. Op het gebied van grafisch en commercieel 3D-printen ontwrichten we industrieën en tillen we design naar een geheel nieuw niveau." 

 • OfficeJet Pro portfolio: HP heeft het nieuwe, vernieuwde OfficeJet Pro portfolio aangekondigd, verkrijgbaar vanaf januari 2024. Met het portfolio kunnen kleine bedrijven printen als een professional, met HP EvoMore, het meest duurzame inktcartridgeassortiment van het bedrijf tot nu toe. 
 • HP DeskJet All-in-One Printer: Geniet van eenvoudig, stressvrij printen thuis met de HP DeskJet All-in-One printerserie gemaakt van tot 60 procent gerecycled plastic en verkrijgbaar met Instant Ink, 's werelds eerste slimme inktleveringsservice. De serie is al verkrijgbaar in geselecteerde markten. 
 • HP DesignJet portfolio: Maximaliseer de efficiëntie van de workflow en transformeer onze wereld door design met het nieuwe HP DesignJet portfolio, ontworpen voor architecten, ingenieurs, bouwprofessionals en copyshops. 
 • HP SitePrint : Verhoog de bouwproductiviteit met een factor 10 tenopzichte van handmatige technieken met uiterste precisie door HP SitePrint, een robotoplossing voor het printen van complexe bouwplaatslay-outs. HP SitePrint is al beschikbaar in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk en HP kondigde aan dat het vanaf 1 november ook verkrijgbaar is in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. 
 • Exhilarate-BL running schoen: Verleg de grenzen van prestatiegericht schoeisel met de samenwerking tussen HP en Brooks, waarbij de nieuwe Exhilarate-BL hardloopschoen is ontworpen met behulp van HP's 3D-printoplossing. Brooks zal een beperkt aantal Exhilarate-BL paren beschikbaar stellen aan geselecteerde Brooks Wear Testers en Brooks Run Club loyalty members. 
 • HP Latex 630 Series: Met de HP Latex 630 series kunnen zelfs de kleinste printshops de beste witte-inktervaring gebruiken voor het maken van opvallende signage- en decoratietoepassingen in levendige kleuren. 

 

Exhilarate-BlueLine Running Shoe

 

HP SitePrint

 

HP DesignJet Portfolio

 

Ook Interessant

Lees hier: Samsung onthult de nieuwe Galaxy FE lijn

Lees hier: Het groeiende generatieve AI-portfolio van Dell Technologies versnelt bedrijfstransformaties

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie