HP Discover 2014: HP toont nieuwe EliteDisplay S240ml

HP
Redactie WINMAG Pro

Zonder al teveel bombarie presenteerde HP vandaag op de HP Discover 2014 in Las Vegas zijn nieuwste monitoraanwinst, de EliteDisplay S240ml. Deze monitor biedt een mhl-poort voor het aansluiten van je smartphone of tablet. Opvallend zijn verder de dunne schermranden.

De EliteDisplay S240ml maakt het mogelijk om de content van je tablet of smartphone te 'mirroren' op een groot display. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is dit apparaat aan te sluiten op de monitor via een mhl-kabeltje. Vervolgens kun je met een druk op de knop schakelen tussen de Windows-omgeving en de schermcontent op je mobiele device.

Dunne schermranden

Direct in het oog springen de schermranden aan de linker- en rechterzijde van het beeldscherm. Deze zijn enorm dun, zodat je hierdoor niet wordt afgeleid en wat het beeldscherm bovendien een 'classy' uitstraling meegeeft.

De EliteDisplay S240ml heeft een ingebouwde webcam, zodat je vanaf je werkplek videoconferencings kunt voeren. Het paneel is van het ips-type en de diameter bedraagt 23.8 inch.

Verdere details werden niet bekendgemaakt, ook op de HP-website staat nog weinig informatie. Ook is nog geen adviesverkoopprijs en introductiedatum bekend.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie