HP biedt nieuwe duurzame printoplossingen voor bedrijfsuitdagingen van alle formaten

HP
Redactie WINMAG Pro

HP kondigt de nieuwe HP Color LaserJet 4202/4302, de HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 en de X500/X600 printoplossingen aan voor organisaties van alle formaten. Alle nieuwe printoplossingen worden ondersteund met HP’s nieuwste duurzame toner die tot 27% minder energie verbruikt en verpakt is in 78% minder plastic. De nieuwste high performance printoplossingen van HP zijn ontworpen om groeiende ondernemingen te ondersteunen met maximale productiviteit en het verminderen van disrupties om te voldoen aan de wensen van huidige hybride werkvormen.

 

HP
Uit onderzoek van HP bleek dat bijna 4 op de 5 (79%) Nederlandse werknemers in het bezit is van een printer op de thuiswerkplek. Een kwart hiervan (25%) is voorzien van een printer door diens werkgever. De mogelijkheid om ook thuis te kunnen printen blijft belangrijk voor (hybride) werknemers in Nederland. Driekwart (33%) van hen geeft namelijk aan dat hun werkgever hen beter kan ondersteunen door het aanbieden van een printoplossing op hun thuiswerkplek. Bovendien hecht 40% van de Nederlandse werknemers waarde aan een duurzame printoplossing als deze hen aangeboden wordt door hun werkgever.

Hans Van Barel, Category Manager Printing Benelux bij HP: “De mogelijkheid om flexibel te kunnen werken blijft belangrijk voor veel werknemers. Werkgevers moeten hierop inspelen door oplossingen aan te bieden die deze manier van werken optimaal ondersteunt. De nieuwe Color LaserJet 4000 series is ontworpen voor het mkb om in deze behoefte te voorzien. Deze serie vergroot de productiviteit van ondernemingen met gemakkelijke en betrouwbare printoplossingen in een compact en aantrekkelijk design. De Color LaserJet Enterprise 5000/6000 serie biedt hetzelfde gemak en ondersteuning van productiviteit, speciaal voor grotere ondernemingen en enterprises.

Verantwoord printen voor een betere wereld

De nieuwe HP TerraJet toner technologie combineert de meeste duurzame printoplossing met de beste performance die gebruikers kunnen wensen. TerraJet is een geavanceerde toner technologie die 27% minder energie nodig heeft tijdens het printen en bovendien voorzien is van een verpakking die 78% minder plastic bevat. Deze eigenschappen worden gecombineerd met scherpere details dan ooit en 20% meer kleur3. De HP TerraJet cartridges maken een lagere carbon footprint mogelijk, in vergelijking met voorgangers, en is onderdeel van de nieuwe printoplossingen voor mkb en enterprises.

Mkb voorzien van oplossingen om de productiviteit te boosten

Of werknemers van plan zijn om bij hun werkgever te blijven is voor veel organisaties een groeiend vraagstuk. Om talenten aan te trekken en te behouden hebben 60% van de mkb-organisaties aanpassingen gedaan om flexibel werken te ondersteunen.

Toch heeft de helft van de kleine tot middelgrote organisaties moeite om technologisch bij te benen met een hybride werkvorm. Daarbij rekent 91%4 van deze kleinere organisaties nog steeds op de kracht van geprinte documenten om hun onderneming te ondersteunen.

De nieuwe HP Color LaserJet 4202/4302 bouwt voort op de LaserJet Pro serie waar het mkb al jaren op vertrouwt. De 4200/4300 serie wordt geleverd in een compact ontwerp met baanbrekende prestaties en maakt maximale productiviteit mogelijk met snel dubbelzijdig printen en scannen in kleur. De 4200/4300 serie wordt ondersteund door krachtige beheertools voor gedecentraliseerde apparaten, samen met de toonaangevende kracht van HP Wolf Security. De 4200/4300 biedt daarnaast meteen vanaf de aanschaf veel gebruiksgemak omdat de apparaten direct uit de doos gereed zijn voor gebruik.

De belangrijkste eigenschappen van de nieuwe HP Color LaserJet 4202/4302 op een rijtje:

 • Maakt 25% sneller printen mogelijk zodat teams ondersteund worden met technologie die productiviteit verhoogt
 • Het HP Smart Admin Dashboard, een all-in-one printer beheeroplossing, biedt inzicht in alle verbonden printers vanuit één omgeving
 • High quality printafdrukken zorgen voor nog meer impact
 • De HP TerraJet toner cartridges zijn ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren en de kwaliteit te verhogen
 • Verbruikt 27% minder energie tijdens het printen6
 • Afname van 28% in het gebruik van plastic voor de cartridge7
 • 71% minder plastic gebruikt voor de verpakking van de cartridge8

Aanpasbare oplossingen voor het hybride kantoor van de toekomst

Naarmate kleine bedrijven groeien en de printbehoeften complexer worden, hebben organisaties printers nodig die passen bij hun veranderende werkplek, planning en dynamiek. Met een reeks toonaangevende oplossingen bevindt HP zich in een unieke positie om klanten van kleine bedrijven te helpen schalen naarmate hun omvang en behoeften toenemen. De HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 en X500/X600 zijn gebouwd voor het kantoor van de toekomst en leveren de productiviteit en efficiëntie van een A3-copier voor de prijs van een A4-printer.

De belangrijkste eigenschappen van de HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 en X500/X600:

 • Als eerste in de sector voorzien van configureerbare papierverwerking, ADF, afwerkingsopties en snelheidslicentie, die flexibiliteit biedt
 • Ontworpen om de productiviteit en workflow te bevorderen met digitale bewerking op de printer voor highlighten, redigeren en markeren zonder pc, allemaal met de snelste A4-kleurenlaserjetsnelheden in de sector9
 • Snellere en naadloze digitalisering dankzij HP EveryPage met Reverse and Retry, die de integriteit van het document verhoogt door nooit een gescande pagina te missen en verkeerde invoer te verminderen met auto-recovery.
 • 80% van de veelvoorkomende servicebeurten worden in minder dan 5 minuten uitgevoerd10
 • 's Werelds veiligste printer11 dankzij HP Wolf Security. Beschermt, detecteert en past zich aan nieuwe bedreigingen aan.
 • HP TerraJet tonercartridges zijn ontworpen voor de HP Color LaserJet Enterprise 5700 series en MFP 5800 series om de impact op het milieu te verminderen en de kwaliteit te verbeteren, in vergelijking met de vorige generatie
 • Tot 78 procent minder plastic in de verpakking van de cartridge12
 • Bestaat voor 35 procent uit gerecycled plastic13
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie