HashiCorp introduceert Infrastructure Cloud in Europa en breidt Infrastructure & Security Lifecycle Management functionaliteiten uit

Redactie WINMAG Pro

HashiCorp, Inc. (NASDAQ: HCP) heeft tijdens HashiDays London de Europese uitbreiding van het HashiCorp Cloud Platform (HCP) aangekondigd, te beginnen met HCP Terraform®. De Europese uitbreiding van HCP - een samenvoeging van HashiCorp's producten op één platform - samen met verbeteringen in HashiCorp's oplossingen voor Infrastructure en Security Lifecycle Management, vormen samen The Infrastructure Cloud met als doel de mogelijkheden voor developers verder te ontsluiten, en tegelijkertijd de cloudkosten en -risico's te beheersen.

Uit onderzoek van HashiCorp, de 2024 State of Cloud Strategy Survey, dat binnenkort gepubliceerd wordt, blijkt dat slechts 8% van de respondenten een hoge mate van operationele cloud-volwassenheid heeft, en dat 60% kampt met een tekort aan werknemers met de juiste vaardigheden op dit gebiedl. Wanneer organisaties de operationele volwassenheid bereiken en het gekwalificeerde talent vinden dat nodig is om platformteams te implementeren, kunnen ze de efficiency verbeteren, kosten verlagen en beveiligings- en compliancerisico's voorkomen. Om organisaties te helpen succesvolle cloudprogramma's op te zetten, levert HashiCorp een uniform cloudplatform en een systematische aanpak voor Infrastructure and Security Lifecycle Management.

“Ik ben blij dat we ons cloud-aanbod kunnen integreren via het HashiCorp Cloud Platform. Doordat we dit nu ook in Europa aanbieden, te beginnen met HCP Terraform, blijven we nieuwe mogelijkheden bieden die onze klanten helpen de volledige lifecycle van infrastructure en security in de cloud te beheren", zegt Armon Dadgar, CTO en Co-Founder bij HashiCorp.
“HCP biedt organisaties de kritische tools die ze nodig hebben om effectief gecentraliseerde platformteams te managen en de voordelen van cloud-volwassenheid te realiseren.”

Klantsuccessen tijdens HashiDays

Tijdens HashiDays worden klantervaringen van onder andere Lloyds Bank en Lufthansa Systems gepresenteerd:

 

  • Lloyds Bank, een Britse bank die spreker is bij HashiDays London, is een van de gebruikers van HashiCorp Terraform Enterprise en HCP Terraform.
  • Lufthansa Systems, Lufthansa Systems, de partner voor digitalisering binnen de Lufthansa Group, is spreker tijdens HashiDays in München. Ze zijn overgestapt van on-premise datacenters naar een multi-cloud strategie waarbij ze voornamelijk gebruik maken van Microsoft Azure en Google Cloud. Door gebruik te maken van producten van HashiCorp, zoals HCP Terraform, heeft Lufthansa Systems cloudmigraties en de uitrol van applicaties gestandaardiseerd en geautomatiseerd, waardoor de efficiency aanzienlijk is verbeterd.
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie