Google onthult nieuwe Pixel-producten

Redactie WINMAG Pro

In een recent event heeft Google haar nieuwste lijn van Pixel-producten onthuld. Deze gloednieuwe gadgets, die vanaf 12 oktober beschikbaar zullen zijn in Nederland, worden gekenmerkt door geavanceerde AI-functies, verbeterde hardware en duurzame ontwerpen.

Pixel Buds Pro

De nieuwe Pixel Buds Pro komen met verbeterde AI-software en Bluetooth super wideband speech, wat zorgt voor heldere telefoongesprekken. Een opmerkelijke functie is dat ze automatisch pauzeren wanneer de gebruiker praat. Dankzij technologische verbeteringen is de latency met 50% verminderd. Deze draadloze oordopjes zullen verkrijgbaar zijn voor €229.

Pixel Fold & Google Home

Google introduceert ook de dual screen interpreter mode voor de Pixel Fold. Dit maakt real-time vertalingen nog soepeler. Op het gebied van Google Home zijn er aanzienlijke AI-verbeteringen doorgevoerd. Gebruikers kunnen nu bijvoorbeeld vragen wie er allemaal voor hun deur is geweest. Door gezichtsherkenningstechnologie kan Google Home gedetailleerde informatie geven over bezoekers.

Google Pixel Watch 2

De Pixel Watch 2 is een combinatie van Google's technologie en Fitbit's expertise op het gebied van gezondheidstracking. Met een behuizing van gerecycled aluminium en een batterij die 24 uur meegaat (of 12 uur na slechts 30 minuten opladen), is deze smartwatch zowel milieuvriendelijk als krachtig. Dankzij nieuwe AI-algoritmes en sensoren helpt de watch gebruikers bij het monitoren van hun welzijn en biedt persoonlijke trainingsadviezen. Dit horloge is verkrijgbaar vanaf €399.

 

Google Pixel 8 en 8 Pro

De Pixel 8-serie komt met de geavanceerde Tensor G3 chip en een vernieuwd design in nieuwe kleuren. Naast de technische upgrades, zoals een verbeterde camera en een temperatuursensor, introduceert Google ook de AI Assistent Bard. Deze assistent kan integreren met Gmail, Google Maps en Google Docs, en kan zelfs instructies opvolgen om berichten te sturen of te bellen. De Pixel 8 zal €799 kosten, terwijl de Pixel 8 Pro geprijsd is op €1099.

Eerste indrukken

Bij hands-on ervaring met de Pixel 8 valt onmiddellijk op hoe licht en comfortabel de telefoon aanvoelt. De camera levert uitstekende resultaten en het bewerken van foto's en video's gaat moeiteloos. Met slechts één druk op de knop kunnen gebruikers verschillende filters en warmtetonen toevoegen.

Concluderend zet Google met deze nieuwe lijn producten wederom een stap vooruit in de wereld van technologie. Met een combinatie van duurzaamheid, geavanceerde AI en verbeterde hardware belooft de techgigant haar gebruikers een ongeëvenaarde ervaring.

 

Lees hier ook:

Google Pixel 8: De Compacte Krachtpatser

Google Pixel Watch 2: wat we weten

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie