Genetec kondigt algemene beschikbaarheid Security Center SaaS aan

Redactie WINMAG Pro

Genetec Inc. (“Genetec”) een toonaangevende technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft vandaag de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Security Center SaaS. Deze schaalbare, open en geünificeerde SaaS-oplossing combineert toegangscontrole, video management, forensisch onderzoek, inbraakmonitoring, automatisering van de fysieke security en vele andere innovatieve security mogelijkheden.

"De fysieke security industrie heeft uitgekeken naar een enterprise-grade aanbod dat kan worden geïmplementeerd in de cloud of in een hybride implementatie op basis van de wensen en eisen van de klant. Security Center SaaS vult niet alleen dit belangrijke gat in de markt, maar vernieuwt ook de mogelijkheden voor cloudgebaseerde fysieke beveiliging," zegt Michel Chalouhi, Vice President Global Sales bij Genetec Inc.

Dankzij de open architectuur biedt Security Center SaaS organisaties de vrijheid om de deurcontrollers, camera's en beveiligingsdevices te kiezen die het beste bij hun bedrijf passen. Het beschikt ook over krachtige forensische zoekfuncties die zijn ontworpen om onderzoek bij incidenten te vereenvoudigen en te versnellen. Deze tools halen cruciale informatie uit de uitgebreide metadata die door de aangesloten randapparaten van het systeem worden verzameld. De informatie wordt gepresenteerd in één intuïtieve gebruikersinterface, wat resulteert in snellere en beter geïnformeerde besluitvormingsprocessen.

Security Center SaaS biedt krachtige en uitgebreide tools voor systeembeheer. Hierdoor kunnen de channel partners van Genetec eenvoudiger en sneller complexe bedrijfssystemen van organisaties met meerdere vestigingen, op grote schaal configureren en implementeren. Met Security Center Saas kunnen channel partners van offerte tot oplevering al hun SaaS-installaties efficiënt beheren en overzien, ongeacht de omvang van het project.

Direct cloud connect met Axis Cloud Connect (ACC) en Axis Powered by Genetec

Naast een open camera-portfolio van verschillende fabrikanten maakt Security Center SaaS optimaal gebruik van de Axis Cloud Connect-oplossing en de bestaande Axis Powered by Genetec-netwerkdeurcontrollers. Security Center SaaS bouwt voort op de jarenlange nauwe samenwerking met Axis en stelt klanten in staat om Axis-apparatuur veilig aan te sluiten en te managen met een verscheidenheid aan implementatie-opties, waaronder directe device-to-cloud streaming van video, metadata en toegangscontrolegegevens.

Gebruikers beschikken met ACC en Axis Powered by Genetec over een complete implementatie op enterprise-niveau van zowel netwerktoegangscontrole als videotechnologieën, welke zijn ontworpen om naadloos te werken in hybride omgevingen en cloudomgevingen, maar ook volledig on-premise toegepast kunnen worden. Deze Axis-devices zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden en stellen klanten van Security Center SaaS in staat om snel en betrouwbaar een uniforme cloud-ready installatie te implementeren.

Meer info over de abonnementsvormen en prijs van Security Center SaaS is hier te vinden. Lees hier verder voor meer info over Security Center Saas:  https://www.genetec.com/products/unified-security/security-center-saas.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie