ExpertBook B1 B1500

Redactie WINMAG Pro
De ASUS ExpertBook B1 is op maat gemaakt voor bedrijven. Een uitzonderlijk vermogen en duurzaamheid van militaire kwaliteit tellen op tot slimme keuze voor ambitieuze starters en groeiende bedrijven van elke omvang.

De meest krachtige Nederlandse uitvoering van de ExpertBook B1 B1500 bevat een geavanceerde Intel Core i7 processor, Intel Irix X GPU, 16GB aan RAM-geheugen en 512GB SSD-opslag. Met een adviesprijs van € 1.079,- valt de uitvoering onder de meest vermogende opties van zijn prijsklasse. 

De ExpertBook B1 B1500 is eveneens beschikbaar als uitvoering met een i3 processor, Intel UHD GPU, 8GB RAM-geheugen, 256GB SSD-opslag en een adviesprijs van € 699,-. De uitvoering van € 829,- bevat een i5 processor, Intel Irix GPU, 8GB aan RAM-geheugen en 256GB aan SSD-opslag.

Een moderne reeks ontwerpeigenschappen maken het model geschikt voor onderweg. Met een 720p camera, snelle Wi-Fi 6 en AI noise-cancelling technologie werk en communiceer je effectief op locaties naar keuze. 

Veiligheid is dankzij een TPM module geïntegreerd. Een USB-A-, HDMI 2.0-, Ethernet-, microSD-ingang en twee USB 3.2-ingangen tellen op tot een bijzonder connectieve laptop.

Technologie ASUS WiFi Master 3 automatiseert en verbetert het ontvangst van wifi-signalen. Een schappelijke schermgrootte van 15,6” en schermverhouding van 16:9 maken het model geschikt voor zowel werk als het streamen van media. 

Info | asus.com/nl/Laptops/For-Work/ExpertBook/ExpertBook-B1-B1500/

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie