EPOS toont uitgebreide reeks AV-oplossingen op ISE 2022, Barcelona

Redactie WINMAG Pro
EPOS, het premium merk van audio-oplossingen voor Enterprise en Gaming, staat klaar om de laatste spannende toevoegingen aan zijn EXPAND-assortiment van Meeting Room Solutions te presenteren op Integrated Systems Europe 2022 (ISE), die dit jaar van 10 tot 13 mei in Barcelona wordt gehouden.

EPOS is verheugd om zijn uitbreiding in de AV-markt aan te kondigen met drie nieuwe productlanceringen:

  • EXPAND Vision 5: de nieuwste geavanceerde videobar van EPOS, waar krachtige luidsprekers, een 4K-groothoekcamera en ruis onderdrukkende microfoons op unieke wijze zijn gecombineerd in een alles-in-één videoconferentieoplossing voor kleine vergaderruimten. Het is ideaal voor optimale prestaties in de ruimte en voor het inbellen van deelnemers.
  • EXPAND Control: de eerste tablet van EPOS die ontworpen is om samen met zijn video-oplossingen te dienen als controller voor vergaderzalen en als apparaat voor het reserveren van zalen.
  • EXPAND Vision 1: een compacte, draagbare USB-webcam die ultrascherpe video- en spraakopnames levert.

Aanwezigen kunnen de EPOS-stand, 2D200, bezoeken om meer te weten te komen over de nieuwe visie van EPOS op de moderne vergaderruimte. Die is ontworpen om het samenwerkingspotentieel te vergroten, met apparaten die zijn gecertificeerd voor toonaangevende UC-oplossingen, waaronder Microsoft Teams Rooms op Android™ en Zoom Rooms. Daarnaast zullen bezoekers en aanwezigen in staat zijn om:

  • Te luisteren naar Dorthe Krogh Jensen, VP Global Marketing, op 10 mei, 17.00-17.20 uur, in Hal 5, voor een diepgaande presentatie, getiteld: "EPOS BrainAdapt™: Audio designed for your brain", als onderdeel van ISE's Smart Workplace Summit.
  • Leden van het EPOS-team te ontmoeten om de specificaties, functies en voordelen te bespreken van het nieuwe aanbod dat EPOS op de conferentie zal brengen.
  • Te ontdekken wat deze nieuwkomers in de EPOS-productlijn hun klanten te bieden hebben en hoe ze passen in de toekomststrategie van EPOS.
  • Praktische demonstraties van EPOS' nieuwe reeks AV-oplossingen te krijgen.

Theis Mork, VP Global Product Management bij EPOS: "We zijn erg enthousiast over onze deelname aan ISE in 2022. Nadat het evenement van dit jaar was uitgesteld, was er binnen het EPOS-team een enorme enthousiasme om naar Barcelona te gaan. Nu we nog maar een paar weken verwijderd zijn, zijn we enthousiast om de nieuwe oplossingen te onthullen en kunnen we niet wachten om de aanwezigen als een van de eersten de kans te geven om ze uit te testen. Kom zeker langs op onze stand, 2D200, om meer te weten te komen."

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie