EPOS introduceert de EXPAND Vision 5 – een flexibele oplossing voor de hybride werkplek

Redactie WINMAG Pro
EPOS, het hoogwaardige audiomerk, introduceert tijdens ISE de nieuwe EXPAND Vision 5: een videobar met krachtige speakers en een groothoeklens

De EPOS EXPAND Vision 5 is ontwikkeld om professionals in nieuwe werksituaties optimaal te laten samenwerken en om gesprekken vlotter te laten verlopen.

De EXPAND Vision 5 is een geavanceerde videobar met krachtige speakers, een 4K-camera met groothoeklens, microfoons met ruisonderdrukking en computers, die samen een unieke alles-in-één videovergaderoplossing vormen voor kleine vergaderruimtes. De intelligente beeldkadering met EPOS AI past zich aan, zodat iedereen in de ruimte duidelijk te zien is tijdens het gesprek. Ook pikken de microfoons stemmen snel op, waardoor problemen door slechte akoestiek tot een minimum worden beperkt.

Door de flexibele montagemogelijkheden is het apparaat eenvoudig te installeren, op afstand te beheren en te updaten via EPOS Manager. De EPOS EXPAND Vision 5 is gecertificeerd voor toonaangevende UC-oplossingen zoals Microsoft Teams Rooms op Android (met EXPAND Control), RingCentral Rooms en Zoom Rooms. Met één druk op de knop kan iedereen stressvrij vergaderen.

Intuïtieve instelling 

Het gebeurt helaas maar al te vaak dat vergaderingen uitlopen omdat er meerdere apparaten moeten worden aangesloten, beheerd en bijgewerkt. Met de EXPAND Vision 5 hoeven de deelnemers maar één keer op de afstandsbediening te drukken, het scherm of de EXPAND Control aan te raken om mee te doen aan een vergadering. De EXPAND Vision 5 kan met een usb-kabel worden aangesloten op een PC of Mac.

Gebruik met EXPAND Control – Eén tablet, twee functies 

De EXPAND Vision 5 kan gebruikt worden in combinatie met de EXPAND Control-tablet. Die tablet heeft een dubbele functionaliteit: hij dient als controller voor vergaderruimtes, om deel te nemen aan vergaderingen, om gespreksinstellingen aan te passen of content te delen, maar ook als configuratiescherm, om vergaderruimtes te boeken, de beschikbaarheid van ruimtes te checken en om vergaderinfo te bekijken.

Theis Mørk, VP Product Manager bij EPOS: “Wij vinden dat medewerkers moeten beschikken over vergaderruimte-oplossingen waarmee zij beter presteren en die hun cognitieve overbelasting verminderen, vooral als zij dag in dag uit urenlang vergaderen. Videovergaderingen moeten soepel verlopen, zonder afleiding of gedoe met technische oplossingen die niet op elkaar zijn afgestemd. Met de introductie van de EXPAND Vision 5 en de EXPAND Control geven wij gestalte aan die visie. Het product is ontworpen zodat het minder energie kost om te vergaderen, en daarnaast is toch vooral ook gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en duurzaam.”

EPOS Meeting Room Solutions

Uit onderzoek van EPOS blijkt dat 95% van de moderne werknemers moeite heeft om zich te concentreren en doelmatig te functioneren in hybride vergaderingen. Daarom introduceert EPOS speciale oplossingen voor vergaderruimtes. Ze zijn ontworpen zodat gebruikers makkelijker een vergadering kunnen volhouden en voor optimale prestaties, zowel voor de mensen in de vergaderruimte als voor de collega’s die inbellen.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie