EPOS breidt zijn assortiment hoogwaardige zakelijke headsets uit met twee nieuwe reeksen

Redactie WINMAG Pro

Het premium audiobedrijf EPOS kondigde op Integrated Systems Europe 2024 (ISE) in Barcelona de uitbreiding aan van zijn toonaangevende gamma zakelijke headsets. Het nieuwe assortiment omvat twee nieuwe reeksen van geavanceerde bekabelde headsets - de IMPACT 700 en IMPACT 800. De nieuwe IMPACT-headsets zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van moderne professionals en maken naadloze communicatie mogelijk in alle open office-omgevingen.

Een nieuwe standaard voor audio-oplossingen

Telefoongesprekken voeren in een rumoerige kantooromgeving, belangrijke meetings volgen die intense concentratie vereisen - bij EPOS begrijpt men dat verschillende werkomgevingen unieke communicatie-uitdagingen met zich meebrengen. Dankzij geavanceerde technologie en tientallen jaren psychoakoestisch onderzoek biedt de fabrikant met deze nieuwe generatie IMPACT-headsets hoogwaardige oplossingen voor alle werkomgevingen. Met Bluetooth, Digital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT) en bekabelde opties is er een product dat voldoet aan de behoeften van elke gespreksgerichte professional.

EPOS stelt een nieuwe norm voor bedrijfstechnologie en ontwikkelt audio-oplossingen die zijn gebaseerd op EPOS BrainAdapt, een verzameling technologieën die wereldwijd onderzoek naar hoe de hersenen geluid waarnemen toepassen om onze cognitieve prestaties te verbeteren. Het volledige IMPACT Next Generation-assortiment is ontwikkeld op basis van deze baanbrekende technologie om hersenvermoeidheid te minimaliseren en betere prestaties en communicatie mogelijk te maken.

Het volledige IMPACT-productassortiment omvat nu:

  • IMPACT 700: De bekabelde IMPACT 700-serie is specifiek ontworpen voor professionals in contactcentra met een lichtgewicht ontwerp en zachte oorkussens van traagschuim voor ongekend comfort gedurende de hele dag. Met drie digitale microfoons op basis van EPOS BrainAdapt-technologie biedt de IMPACT 700 uitmuntende spraakopname voor natuurlijk klinkende gesprekken.  
  • IMPACT 800: De volgende stap in bekabelde headsets voor kantoormedewerkers in open omgevingen - de IMPACT 800 zorgt ervoor dat gebruiker ongeacht de achtergrondgeluiden goed verstaanbaar is. Door de combinatie van EPOS BrainAdapt met adaptieve ANC en excellente voice pick-up dankzij EPOS AI kan de IMPACT 800, samen met de IMPACT 1000, de efficiëntie met veertig procent helpen verhogen. 
  • IMPACT 1000: Met zijn ongeëvenaarde adaptieve stemopname en aangedreven door EPOS AI is de in 2023 gelanceerde IMPACT 1000 het vlaggenschip van EPOS' Bluetooth headset-serie, ontworpen om de uitdagingen van moderne werkomgevingen aan te gaan. Dit apparaat maakt gebruik van krachtige kunstmatige intelligentie-technologieën om ervoor te zorgen dat gebruikers aan alle kanten van een vergadering gefocust kunnen blijven voor een impactvolle dialoog. 
  • IMPACT 5000: De IMPACT 5000 verhoogt de norm voor draadloze DECT-headsets en stelt gebruikers in staat te genieten van superieur geluid en totale flexibiliteit. Bovendien kunnen gebruikers dankzij de verbeterde beveiligingsfuncties zoals Protected Pairing, 128-bits authenticatie, DECT Security certificering en EPOS Manager er zeker van zijn dat hun gesprekken veilig en privé zijn.

Johnny Andersen, VP Product & Portfolio Management bij EPOS zegt: "Bij EPOS zetten we ons onophoudelijk in om werknemers in staat te stellen moeiteloos en efficiënt te communiceren - waar en wanneer dan ook. Maar we begrijpen ook dat de communicatiebehoeften van bedrijven veelzijdig zijn en altijd in ontwikkeling om te voldoen aan de behoeften van elke kantooromgeving. Onze productontwikkeling is gericht op het perfectioneren van audio-ervaringen voor gebruikers, en met de toevoeging van de IMPACT 700 en 800 series voorziet onze IMPACT-lijn nu in alle communicatiebehoeften van spraakgerichte zakelijke professionals, ongeacht de context.”

Klik hier voor meer informatie voor de IMPACT 800, die vanaf vandaag verkrijgbaar is, met een startprijs van €125. 

Klik hier voor meer informatie over de IMPACT 700, die vanaf april verkrijgbaar is, met een startprijs van €149.

 

Ook interessant:

Lees hier: Veilige connectiviteit en AI zijn de sleutel tot succes in 2024

Lees hier: Lucid onthult nieuwe Air Pure met achterwielaandrijving

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie