Dit is de nieuwe nieuwe ProBook x360 440 G1 van HP

HP
HP
Redactie WINMAG Pro
Vandaag lanceert HP de nieuwe HP ProBook x360 440 G1, ontworpen om zich aan te passen aan de groeiende on-the-go manier van werken.

Bedrijfseigenaren en mobiele professionals willen een krachtige converteerbare pc die de functies biedt die nodig zijn om aan hun bedrijfsbehoeften te voldoen, zowel binnen als buiten kantoor. Dit zijn gebruikers met passie voor het bedrijfsleven (niet voor IT) die behoefte hebben aan een veelzijdig apparaat dat stijl combineert met krachtige verwerking en 'built for business'-functies. Zulke geinnoveerde zakelijke ervaringen worden doorgaans niet met een consumenten-pc bereikt.

Ultradun en ultrasterk

Aangedreven door Windows 10 en krachtige 8e generatie Intel® Core ™ -processors, vervult de ultradunne ProBook x360 440 in de groeiende behoefte aan stroom, beveiliging en duurzaamheid, in een veelzijdig 360°-design. Gebruikers van de laptop kunnen gedachten snel omzetten in actie met de optionele HP Active Pen en kunnen gemakkelijk overschakelen naar desktopproductiviteit, met een enkele kabel die ondersteuning biedt voor docking via USB-C ™.

Een paar belangrijke kenmerken van de ProBook x360 440:

  • Ontworpen voor bedrijven: beschermt je tegen kwaadbedoelde aanvallen met de ingebouwde beveiliging van HP BIOSphere Gen4, een firmware-ecosysteem dat de bescherming van de BIOS automatiseert en daarnaast duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.
  • Kracht om productiviteit te verhogen: je komt de dag door met de krachtige Intel® Core-processor ™, een lange batterijlevensduur en ondersteuning voor USB Type-C ™ -docking waarmee data, video en stroom via één enkele kabel kunnen worden gebruikt.
  • Past zich aan: de ultradunne notebook past zich de hele dag aan aan jouw manier van werken, door middel van vier gebruikersmodussen: traditionele laptop, tablet, standaard en tent. Zo kun je altijd gemakkelijk creëren, presenteren en samenwerken.

Prijs en beschikbaarheid

De HP ProBook x360 440 is vanaf 23 juni beschikbaar in Nederland vanaf €840.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie