Delvitech en Eurotech: een partnerschap om kwaliteitscontrole naar een hoger niveau te tillen

Redactie WINMAG Pro

Delvitech, een leider in 3D geautomatiseerde optische inspectie voor geassembleerde printplaten met behulp van kunstmatige intelligentie, heeft zijn krachten gebundeld met Eurotech, een wereldwijde vernieuwer in ultra-high-performance Edge AI Computers, om een revolutie teweeg te brengen in de kwaliteitscontrole technologie.

De gepatenteerde geïntegreerde optische inspectietechnologie van Delvitech, ontworpen om uitgebreide gegevens te verzamelen om neurale netwerken in optische inspectie aan te sturen, krijgt cruciale ondersteuning van de hardware van Eurotech. Deze samenwerking verhoogt de efficiëntie van het assembleren van printplaten, waardoor de uptime van assemblagemachines aanzienlijk toeneemt en afval en rework aanzienlijk worden verminderd.

Met behulp van de gepatenteerde optische kop maakt Delvitech gedetailleerde beelden die worden verwerkt door de software, die bedreven is in het opsporen van assemblage- en lasfouten in het elektronicaproductieproces. De hardware van Eurotech vult dit systeem aan door de snelheid en computernauwkeurigheid te bieden die nodig zijn om de enorme toevloed van gegevens te verwerken die de algoritmen nodig hebben om de gewenste resultaten te produceren.

Deze geïntegreerde 3D-oplossing is zeer concurrerend en flexibel en kan worden aangepast aan specifieke behoeften van de klant. Omdat de elektronica van printplaten steeds complexer wordt, overtreft de technologie van Delvitech de traditionele wiskundige modellen door een verscheidenheid aan componenten te analyseren, zoals metalen onderdelen, transparante lijmen en siliconenelementen. 

Bovendien stelt deze samenwerking Delvitech en Eurotech in staat om een oplossing te bieden die niet alleen fouten identificeert, maar ook AI-modellen aanstuurt om afwijkingen en trends te detecteren, toekomstige fouten proactief te voorkomen en de proceskwaliteit te verbeteren. 

"In een omgeving waar de eisen voor kwaliteitscontrole voortdurend toenemen, is het van cruciaal belang om optische inspectiesystemen met optimale prestaties te ontwikkelen en samen te werken met leveranciers van state-of-the-art oplossingen. Eurotech biedt zeer betrouwbare oplossingen, uitgebreid getest om aan onze hoge prestatie-eisen te voldoen," aldus Roberto Gatti, CEO van Delvitech. 

Paul Chawla, CEO van Eurotech, voegt hieraan toe: "Onze samenwerking met Delvitech toont de kracht van onze Edge AI-oplossingen. We stellen onze partners in staat om efficiënte, kosteneffectieve en schaalbare oplossingen te leveren waarbij nauwkeurigheid en snelheid van cruciaal belang zijn." 

Het partnerschap richt zich momenteel op optische controle van borden en binnenkort halfgeleiders, maar heeft de ambitie om uit te breiden naar andere sectoren, waaronder medische en voedingsmiddelen, met een sterke nadruk op cyberbeveiliging en duurzaamheid.

Terwijl Delvitech en Eurotech blijven innoveren, brengen ze unieke sterke punten ter tafel. Delvitech zet zich in voor "minder fouten, minder afval, minder CO2, meer toekomst", terwijl Eurotech zich richt op "meer veiligheid, meer veerkracht, meer efficiëntie" en zorgt voor effectief activabeheer en snelle schaalbaarheid. Deze toezeggingen weerspiegelen de gemeenschappelijke doelstellingen om de verwachtingen van de markt en de klant vandaag en in de toekomst te overtreffen.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie