Dell’s P-serie en S-serie monitoren zijn de perfecte tools voor werk en entertainment

Redactie WINMAG Pro

Met de nieuwe P-serie en S-serie brengt Dell Technologies monitoren op de markt die de perfecte tools vormen voor verschillende type gebruikers. De monitoren in de P-serie zijn ontworpen voor professionals die hun productiviteit willen maximaliseren. De S-serie monitoren zijn bedoeld voor gezinnen, studenten en consumenten die op zoek zijn naar entertainmentplezier en duurzaam comfort.

De P-serie

De Dell 27 / 24 USB-C Hub monitoren (P2725HE / P2425HE / P2425E) zijn ideaal voor professionals die de hele dag comfort en eenvoudige connectiviteit willen. Ze bieden verbeterde functies voor oogcomfort en uitgebreide connectiviteitspoorten. Of je nu werkt met spreadsheets, analyses of digitale content en of je nu op zoek bent naar een opstelling met één of twee monitoren, er is altijd een monitor uit de P-serie die bij je past.

De belangrijkste features: 

 • Meer productiviteit: Geniet van een verbeterde refresh rate van 100 Hz op een scherm met ultradunne rand, FHD/WUXGA (1920x1200) resolutie met IPS-technologie voor een consistente en soepele kijkervaring.
 • Comfortabel kijken: Met TUV Rheinland 4-sterren oogcomfort certificering genieten gebruikers van de verbeterde ComfortView Plus-functie die blauw licht vermindert tot 35% of minder. Het helpt de vermoeidheid van de ogen te reduceren, samen met flikkervrije levendige beelden met een 1500:1 contrast ratio en 99% sRGB kleurdekking.
 • Uitgebreide connectiviteit: Verander je monitor in een productiviteitshub met RJ45 voor bedrade Ethernet-connectiviteit en USB-C (voeding tot 90 W) via één kabel - allemaal in een opgeruimde opstelling. Uitgebreide connectiviteitspoorten zorgen voor eenvoudige aansluiting op verschillende apparaten. Eén USB-A poort is geüpgraded naar USB-C om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar USB-C poorten voor eenvoudigere aansluiting op randapparatuur en snel opladen.
 • Handig ontwerp: Maak eenvoudig verbinding met externe apparaten met de intuïtief ontworpen poorten voor snelle toegang aan de onderkant, of bevestig een optionele snap-on soundbar (apart verkrijgbaar) voor audio. Dankzij de in hoogte verstelbare standaard met kantel-, draai- en zwenkfunctie in twee richtingen verkrijg je de opstelling die jou het beste past.

Dell Technologies introduceert ook de Dell 27 / 24 / 22 monitoren (P2725H / P2425H / P2425 / P2225H), met focus op de taakgerichte professionals die ononderbroken en productief willen werken. Deze monitoren hebben geen USB-C upstream poorten. 

De S-serie

De nieuwe monitoren uit de S-serie, de Dell 24 / 27 monitoren (S2425H/HS, S2725H/HS/DS), bieden functies voor alledaagse veelzijdigheid en comfort. Deze monitoren combineren indrukwekkende schermprestaties met audioverbeteringen voor entertainment en gebruiksfuncties in een prachtig design. Dit illustreert Dell's ambitie om de thuiskantoor- en entertainmentopstellingen van gebruikers te blijven verbeteren.

De belangrijkste features: 

 • Visueel verbluffend met entertainment in gedachten: 27-inch QHD & FHD resoluties en 23,8-inch FHD IPS-monitoren zijn gecertificeerd door TUV Rheinland voor 4-sterren oogcomfort met verbeterde ComfortView Plus. Dit helpt blauw licht te verminderen tot 35% of minder. 100Hz verversingssnelheid (VRR alleen voor S2725DS) levert vloeiendere bewegende beelden, perfect voor gamers. Schakel naadloos tussen streaming en gaming met de ingebouwde dubbele HDMI-connectiviteitspoorten. Geniet bovendien van levendige kleuren met 99% sRGB kleurdekking en een contrastratio van 1500:1.
 • Indrukwekkende audio: Verhoog je audio-ervaring met geïntegreerde dubbele 5W luidsprekers die diepere, krachtigere bassen en een breder geluidsbeeld bieden voor indrukwekkende audiomogelijkheden. Luister hier naar de nieuwe S2725DS Monitor vooraf opgenomen audio en hoor meteen de audio-upgrade. Bovendien kies je eenvoudig uit 5 voorgeprogrammeerde (Standaard, Film, Game, Muziek, Stem) & 1 aanpasbaar audioprofiel, aangepast voor elk moment.
 • Nieuw modern ontwerp: Ultradunne randen en een subtiel structuurpatroon aan de achterkant geïnspireerd door Japanse zandkorrels zorgen voor een modern design dat perfect past in elke ruimte. Deze monitoren worden geleverd in Ash White, een kleur die rustgevend is voor de ogen en een aanvulling vormt op elke omgeving, passend bij elke levensstijl. Een in hoogte verstelbare standaard met kantel-, draai- en zwenkfuncties (alleen beschikbaar op S2425HS/S2725HS/S2725DS) zorgt voor extra comfort.
 • Gemak op maat: Het verbeterde kabelbeheer zorgt voor een opgeruimde set-up. Handige primaire aansluitingen en gemakkelijk toegankelijke secundaire aansluitingen bieden meerdere ingangspoorten voor een opstelling met meerdere apparaten. Navigeer en beheer de OSD-menu's met de nieuwe joystick en sneltoetsen aan de achterkant van de monitor.

Dell Technologies gaat voor duurzaamheid

Al tien jaar lang is Dell 's werelds nummer 1 op het gebied [1] van monitoren en zet het zich in voor meer duurzaamheid in het hele monitorenportfolio. Dankzij technische ontwikkelingsprocessen en strenge tests is Dell toonaangevend op het gebied van materiaalinnovatie en worden nieuwe gerecyclede materialen zoals aluminium en glas geïntegreerd in het monitorontwerp.

De nieuwe monitoren uit de P- en S-serie zijn ontworpen met 85% gerecycled en van ITE afgeleid plastic [2], 50% gerecycled staal [3], 100% gerecycled aluminium [3] en minimaal 20% gerecycled glas [4]. Daarnaast voldoen de monitoren uit de P-serie aan de nieuwste milieunormen zoals EnergyStar, EPEAT Gold, TCO en TCO Edge. Met de nieuwe EPEAT Climate+ aanduiding voldoen deze monitoren aan de best practices in de branche op het gebied van decarbonisatie [5].

Bovendien wordt de monitor, wanneer je hem niet gebruikt, gedimd door de PowerNap-Modus in Dell Display Manager. Zo bespaar je tot 14,8% [6] energie. Tot slot worden alle monitoren van Dell geleverd in dozen die zijn gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen en kunnen worden gerecycled [7]. De op vezels gebaseerde demping in de doos is ook beter voor het milieu.

Prijzen en beschikbaarheid

De P-series Monitoren zijn verkrijgbaar vanaf 26 maart: 

 •       Dell 24 USB-C Hub Monitor (P2425E) - $537.49 (USD)
 •       Dell 24 USB-C Hub Monitor (P2425HE) - $349.99 (USD)
 •       Dell 27 USB-C Hub Monitor (P2725HE) - $418.74 (USD)
 •       Dell 22 Monitor (P2225H) - $218.74 (USD)
 •       Dell 24 Monitor (P2425) - $399.99 (USD)
 •       Dell 24 Monitor (P2425H) - $249.99 (USD)
 •       Dell 27 Monitor (P2725H) - $318.74 (USD) 

De S-series Monitoren zijn verkrijgbaar vanaf 21 maart:

 •       Dell 24 Monitor (S2425H) - $149.99 (USD) 
 •       Dell 24 Monitor (S2425HS) - $169.99 (USD) 
 •       Dell 27 Monitor (S2725H) - $179.99 (USD) 
 •       Dell 27 Monitor (S2725HS) - $199.99 (USD) 
 •       Dell 27 Monitor (S2725DS) - $229.99 (USD)
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie