Dell Pro WL5024 Headset

Redactie WINMAG Pro

In de wereld van hybride werken is de zoektocht naar de perfecte headset iets van een heilige graal geworden. We willen allemaal dat ene stukje technologie dat niet alleen onze luisterervaring verbetert, maar ook onze productiviteit verhoogt. De Dell Pro WL5024 belooft precies dat te doen, en wij zijn enthousiast om te testen of het aan de hype voldoet.

Tekst: Nina Oomen

Toen we de Dell Pro WL5024 headset ontvingen, was onze eerste indruk positief beïnvloed door de zorgvuldige en stevige verpakking. Het openen van de doos door de onderkant omhoog te schuiven onthult een netjes georganiseerde binnenkant, compleet met USB-C kabel, USB-adapter en een zachte etui voor het veilig bewaren van de headset. Wat direct opviel aan de headset zelf is het mooie design. De koptelefoon straalt comfort, kwaliteit en stijl uit. In de doos tref je een compacte handleiding aan, waarin duidelijk beschreven staat hoe de headset werkt en wat elk knopje doet. 

Connectiviteit en gebruiksgemak

Een opvallend sterk punt van de WL5024 is de uitgebreide Bluetooth-connectiviteit. De headset kan tot wel acht apparaten koppelen, waarbij je er twee tegelijkertijd actief kunt gebruiken. Deze functionaliteit bleek in onze tests geen lege belofte; het gaf onze werkprocessen een aanzienlijke impuls. De headset is uitgerust met handige bedieningsknoppen en een snel te implementeren microfoon met AI. Je kan de microfoonarm omhoog/omlaag draaien om oproepen te dempen/het dempen op te heffen en je kan de microfoon wegdraaien wanneer je die niet gebruikt. De hybride ANC-modus en AI-ruisonderdrukking op de microfoon kunnen de manier waarop je werkt fundamenteel veranderen. Zelfs in een druk huis blijft de luisterervaring ongestoord, en je stem komt tijdens gesprekken helder over, vrij van achtergrondlawaai. De certificering voor Microsoft Teams en Zoom was de kers op de taart, waardoor de headset een naadloze fit werd in onze digitale werkruimte. De batterijduur is indrukwekkend, de headset gaat tot wel 78 uur mee. 

Conclusie

De Dell Pro WL5024 heeft onze verwachtingen overtroffen en zich snel onmisbaar gemaakt in de dagelijkse routine. Van de superieure geluidskwaliteit en ruisonderdrukking tot het comfort en de gebruiksvriendelijkheid, het is duidelijk dat deze headset is ontworpen met de hybride werker in gedachten. Of je nu thuis, op kantoor, of ergens daartussenin werkt, de WL5024 is de veelzijdige, betrouwbare partner die je nodig hebt om je beste werk te leveren.

Cijfers:

  • Gebruikservaring: 9,5
  • Comfort: 8
  • Geluidskwaliteit: 9
  • Overall: 8,8

Adviesprijs: € 251,67

Info: dell.com

Dit is een artikel uit Baaz 1.2024. Lees hem nu digitaal: Baaz 1.2024!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie