Dell introduceert nieuwe Inspiron 2-in-1 laptops

Redactie WINMAG Pro

Met de nieuwe Inspiron-lijn introduceert Dell een reeks veelzijdige laptops voor de echte multitaskers. Deze 2-in-1 laptops zijn draagbaar en toch krachtig genoeg voor zowel entertainment als creatief werk. Het 360 graden draaibaar beeldscherm maakt deze Inspiron-laptops ook geschikt om je werk te presenteren, waar je ook bent.

Inspiron 16 2-in-1 (vanaf €1.098,99)

De Inspiron 16 2-in-1 wordt aangedreven door Intel Core Ultra-processors met AI-functies en optionele ingebouwde Intel Arc graphics. Dankzij het ruime beeldscherm kan je productiever werken en multitasken. Een optioneel QHD+ Mini-LED beeldscherm met 90Hz verversingssnelheid is ideaal voor ontwerpers en studenten. De Inspiron 16 2-in-1 is verkrijgbaar in Ice Blue en Midnight Blue. 

Inspiron 14 2-in-1 (vanaf €869)

De Inspiron 14 2-in-1 is zowel verkrijgbaar met Intel Core-processors (verkrijgbaar in Ice Blue) als met AMD Ryzen 8040-serie processors* (verkrijgbaar in zowel Ice Blue als Midnight Blue). Dit veelzijdige en lichte apparaat is ideaal voor mensen die altijd en overal naadloos willen overschakelen van werkprojecten naar entertainment. 

Zowel de Inspiron 16 als de Inspiron 14 beschikken over een 360-scharnier en bieden vier verschillende modi om aan verschillende behoeften te voldoen. Belangrijke kenmerken zijn een beeldverhouding van 16:10, ComfortView en ComfortView Plus en een optionele actieve pen die consumenten een natuurlijke en nauwkeurige schrijfervaring biedt. 

Inspiron 16 Plus (vanaf €1.149,00)

De Inspiron 16 Plus is verkrijgbaar in Ice Blue en is uitgerust met Intel Core Ultra-processors met geïntegreerde AI, ingebouwde AI Intel Arc Graphics, tot DDR5-geheugen en optionele NVIDIA RTX Graphics (tot de GeForce RTX 4060) die je prestaties naar een hoger niveau tillen. Met het ruime 16 inch beeldscherm bekijk je haarscherpe videocontent met de 120Hz verversingssnelheid op het optionele 2,5K resolutie beeldscherm. 

Inspiron 14 Plus (vanaf €1.229,00)

De Inspiron 14 Plus combineert draagbaarheid met betrouwbare prestaties, met Intel Core Ultra-processors met geïntegreerde AI, ingebouwde AI Intel Arc Graphics en tot DDR5-geheugen. Deze laptop weegt slechts 1,6 kg en heeft een uitstekende batterijlevensduur en ExpressCharge. De Inspiron 14 Plus is verkrijgbaar in Ice Blue.

AI-gebaseerde videochatfuncties

De Inspiron 16 Plus, Inspiron 14 Plus, Inspiron 16 2-in-1 en Inspiron 14 2-in-1 (met AMD-processor) zijn voorzien van Windows Studio Effects met op AI-gebaseerde videochatfuncties. Je blijft scherp in beeld en kunt eenvoudig je achtergrond verbergen of vervagen. De functie kan zelfs je blik aanpassen om je te helpen oogcontact te houden. 

Koppel jouw Inspiron met de Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700), 's werelds eerste draaibare muis met Bluetooth-connectiviteit voor meerdere apparaten. Verkrijgbaar in Misty Blue vanaf €56,91.

Beschikbaarheid

Alle producten zijn verkrijgbaar op Dell.com en in geselecteerde winkels.

* De Inspiron 14 2-in-1 met AMD Ryzen 8040-serie processors is binnenkort verkrijgbaar.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie