De Galaxy S24, de toekomst van fotografie en communicatie in het nieuwste model van Samsung

Redactie WINMAG Pro

Eind januari heeft Samsung de langverwachte Galaxy S24-serie gelanceerd, bestaande uit de Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+, en Galaxy S24. Deze indrukwekkende telefoons zorgt weer voor een nieuw tijdperk van mobiele innovatie, waarbij AI een centrale rol speelt. Volgens Samsung zal deze S24 de wereld van de mobiele telefonie voorgoed veranderen. Je leest in dit blog wat er zo bijzonder aan de Samsung S24 is!

Revolutie op het gebied van fotografie

De ProVisual Engine van de Galaxy S24-serie brengt een revolutie teweeg in de wereld van fotografie. Met het Quad Tele System van de Galaxy S24 Ultra en geavanceerde functies zoals Adaptive Pixel Sensor worden nooit eerder vertoonde mogelijkheden qua zoomen mogelijk. Ook is het nu mogelijk foto’s ’s nachts te maken met schitterende resultaten, zelfs bij ingezoomde foto's! De techniek onderscheidt bewegingen van degene die filmt en onderwerp, wat leidt tot ruisverwijdering en heldere video's, zelfs dus in het donker. Na het nemen van foto's bieden Galaxy AI-bewerkingstools zoals Edit Suggestion en Generative Edit eindeloze creatieve mogelijkheden. Dus die Samsung Galaxy S24 camera, die is zo gek nog niet!

Communicatie zonder grenzen

Galaxy AI -wat standaard bij de S24 in zit- is ontworpen om elk aspect van het leven te verbeteren, met een speciaal aandacht voor communicatie. Met functies als Live Translate wordt het gemakkelijker dan ooit om te communiceren zonder taalbarrières. Realtime spraak- en tekstvertalingen tijdens telefoongesprekken zijn mogelijk, zonder de noodzaak van apps van andere bedrijven. De telefoon vertaalt live-gesprekken direct op een gedeeld scherm, zélfs zonder mobiele data of wifi. Chat Assist helpt bij het perfectioneren van de toon van berichten, en Samsung Keyboard kan realtime berichten en e-mails in dertien talen vertalen. En Android Auto zorgt ervoor dat gebruikers in verbinding blijven zonder de aandacht voor de weg te verliezen. Met auto wordt hier dus echt je personenauto bedoeld.

Gamen of films kijken, beter wordt het niet

Gaming op de Galaxy S24 is op zo’n manier verbeterd dat het niet onderdoet voor gamen op de tv of op de pc, en gebruikers hebben toegang tot populaire mobiele games via samenwerkingen met gamingpartners. En het helderste Galaxy-scherm ooit met Vision Booster, zorgt voor een levendiger beeld, zelfs in fel zonlicht. En als je goed kan gamen, kun je ook zeker goed een film kijken!

Duurzaamheid en veiligheid

Samsung benadrukt niet alleen innovatie, maar ook duurzaamheid en veiligheid. De Galaxy S24 bevat gerecyclede materialen, met de Galaxy S24 Ultra die minimaal 50% gerecycled kobalt gebruikt in de accu en 100% gerecyclede zeldzame aardmetalen in de luidsprekers. Samsung biedt bij deze telefoon zeven generaties OS-upgrades en zeven jaar aan beveiligingsupdates. Samsung Knox, het beveiligingsplatform van Galaxy, voldoet zelfs aan de normen die voor het leger worden gesteld. En de introductie van Knox Matrix met Passkeys zorgt voor verbeterde gegevensbescherming en veilige toegang tot websites en apps. Zo heb je geen wachtwoorden meer nodig!

De Galaxy S24-serie is niet alleen een revolutie in technologie. Het laat ook zien waar Samsung naartoe wil qua een verbonden en duurzame toekomst. Met geavanceerde functies, baanbrekende innovaties in fotografie en communicatie, en een toewijding aan duurzaamheid en veiligheid, plaatst Samsung met de Galaxy S24 de toekomst letterlijk in de handen van de gebruikers. En zo’n gebruiker kan jij ook zijn!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie