CTS en Protinus IT slaan handen ineen om publieke sector kennis te laten maken met voordelen Google Cloud

Redactie WINMAG Pro
CTS, IT-dienstverlener en Google Cloud MSP partner, en Protinus IT gaan een partnership aan. Gezamenlijk betreden zij de publieke sector met het Google Cloud platform, dat aan populariteit wint bij de overheid. Protinus heeft een sterk netwerk binnen de publieke sector en wil deze organisaties kunnen bedienen met specialistische kennis over diensten als Google Workspace en het zakelijk gebruik van Gmail. CTS is een van de grootste Google Cloud partners van Nederland en expert in cloudimplementaties. Het samenbrengen van de expertise van CTS en het netwerk van Protinus, stelt de bedrijven in staat om het marktaandeel van het Google Cloud Platform binnen de publieke sector te vergroten.

Populariteit Google Cloud stijgt binnen publieke sector

Mede door de sterke opkomst van hybride werken en de stijgende datagedrevenheid binnen de publieke sector, zien zowel CTS als Protinus dat er ook vanuit organisaties in deze sector steeds meer vraag is naar de diensten van Google Cloud. De technologie van het Google Cloud platform stelt gemeenten en (rijks)overheden in staat om op basis van data slimmere beslissingen te nemen, waardoor zij versneld kunnen inzetten op innovatie en digitale transformatie. Ook ter voorkoming van een vendor lock-in kijken steeds meer gemeenten en overheden naar andere aanbieders dan bijvoorbeeld Microsoft en Amazon.

Marcel Stolk, Country Manager Nederland van CTS: “Datagedreven ondernemen is niet meer weg te denken. Ook de publieke sector ondervindt dat en gaat op zoek naar oplossingen om data te ontsluiten en efficiënt in te kunnen zetten. Het Google Cloud platform is de ultieme enabler als het gaat om data-ontsluiting. Niet zo gek dus dat het platform steeds meer interesse weet te wekken in de publieke sector. We kijken er daarom ook naar uit om samen met Protinus gemeenten, overheden en uitvoerende instanties kennis te laten maken met de mooie technologie achter Google.”

Niels Goderie, Director Sales bij Protinus: “Het creëren van wendbaarheid in de IT van onze klant, is ons grootste goed. Dit kunnen we doordat we binnen onze contractvorm op ieder moment op elke behoefte van onze klanten kunnen inspelen met een best-of-breed partner. Voor Google is dat overduidelijk CTS, die een fantastische kennispartner voor ons is. In de eerste plaats omdat zij zeer goede aanbevelingen vanuit Google krijgen. En ten tweede omdat de mensen zeer kundig zijn, het niveau van specialisme is uitmuntend. Met CTS kunnen we de publieke sector absoluut warm maken voor het Google Cloud platform en alle voordelen die bij deze technologie horen.”

Links op de foto: Niels Goderie, Director Sales bij Protinus

Rechts: Marcel Stolk: Country Manager Nederland van CTS

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie