CrowdStrike versterkt Cloud Security leiderschap op Google Cloud Next '24

Redactie WINMAG Pro

CrowdStrike (Nasdaq: CRWD) kondigt vandaag een uitgebreid strategisch partnerschap met Google Cloud aan om breaches in multi-cloud- en multi-vendoromgevingen te stoppen. 

Cloudincidenten zijn het afgelopen jaar met 75% toegenomen en aanvallers zijn sneller dan ooit, waarbij ze in slechts twee minuten in klantomgevingen kunnen inbreken. Om zich te beschermen tegen moderne cloudbedreigingen hebben klanten een holistische, intuïtieve beheerde beveiligingsoplossing nodig die complexiteit wegneemt en dient als een krachtvermenigvuldiger voor security- en DevOps-teams. De combinatie van door AI aangedreven cloudservices van Google Cloud en proactieve dreigingsdetectiemogelijkheden met de toonaangevende bescherming van het CrowdStrike Falcon® XDR-platform biedt de resultaten die klanten nodig hebben om inbreuken op elke cloudomgeving of cloudleverancier te stoppen. 

"Als het gaat om het stoppen van breaches is het CrowdStrike Falcon-platform de bewezen en erkende technologie bij uitstek. Onze single platform, single agent architectuur levert de meest effectieve AI-bescherming in de branche en is tegelijkertijd de eenvoudigste en snelste om in te zetten", zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike. "Onze uitgebreide strategische alliantie met Google sluit aan bij de multi-cloud strategieën van organisaties: door Google Cloud-producten te integreren met het Falcon-platform verbreden we ons wereldwijde bereik en geven we organisaties toegang tot de cloud security die ze nodig hebben om inbreuken te stoppen." 

Google Cloud klanten kunnen nu de time-to-value en de ingebruikname van het platform versnellen door toegang te krijgen tot toonaangevende bescherming vanuit de Google Cloud Marketplace, waaronder CrowdStrike Falcon Cloud Security, CrowdStrike Falcon LogScale, CrowdStrike Falcon Identity Protection en CrowdStrike Falcon Endpoint Protection. Daarnaast integreert Google Cloud extra producten met het CrowdStrike-platform, waaronder nieuwe ondersteuning voor Kubernetes Admission Controller, GKE Autopilot en Google Cloud Run.    

"Ons doel is om elke oplossing te ondersteunen die klanten nodig hebben om te migreren naar Google Cloud. Door CrowdStrike naar de Google Cloud Marketplace te brengen, kunnen klanten de security tools van CrowdStrike eenvoudig inzetten, beheren en schalen op de vertrouwde infrastructuur van Google Cloud", zegt Stephen Orban, Migrations, ISV's en Marketplace bij Google Cloud. "Door toonaangevende producten zoals Falcon Endpoint en GKE Autopilot te combineren, kunnen bedrijven de security optimaliseren en tegelijkertijd de tools die ze daarvoor gebruiken vereenvoudigen." 

"Om te voldoen aan de eisen van moderne bedrijven hebben we een modern cloud security platform nodig dat kan beveiligen wat belangrijk is in ons uitgestrekte cloudnetwerk terwijl het gebruiksgemak voor onze securityteams hetzelfde blijft", zegt David Worthington, CISO bij de Australische energieleverancier Jemena. "CrowdStrike geeft ons de mogelijkheid om sneller te reageren op bedreigingen in de cloud, complexiteit te verminderen en onze ontwikkelaars in staat te stellen efficiënter te werken." 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie