CrowdStrike heeft meer dan $1 miljard aan verkopen behaald in de AWS Marketplace.

Redactie WINMAG Pro

CrowdStrike (NASDAQ: CRWD) heeft opnieuw een mijlpaal bereikt door als eerste onafhankelijke cybersecurity- softwareleverancier (ISV), die is opgericht voor de cloud, meer dan $1 miljard aan softwareverkopen te behalen via AWS Marketplace. Deze mijlpaal bouwt voort op de langdurige relatie tussen CrowdStrike en Amazon Web Services, Inc. (AWS) en vindt plaats minder dan zes jaar nadat CrowdStrike het op AI-gebaseerde CrowdStrike Falcon-platform beschikbaar maakte op AWS Marketplace. AWS Marketplace is een digitale catalogus met duizenden softwarelistings van ISV's die het eenvoudig maakt om software die op AWS draait te vinden, testen, aan te schaffen en te implementeren.

"CrowdStrikes relatie met AWS heeft bijgedragen aan de manier waarop bedrijven hun activiteiten in de cloud opbouwen en beveiligen. Sinds we het AI-aangedreven Falcon-platform minder dan 6 jaar geleden naar AWS Marketplace brachten, hebben we een enorme behoefte van bedrijven en partners gezien die op zoek zijn naar snellere, probleemloze aankooptrajecten waarbij het Falcon-platform is geïntegreerd in cloudconsumptieprioriteiten", zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike. "Onze vroege samenwerking met AWS Marketplace en de end-to-end-productuitvoering en go-to-market - waarbij klant, reseller, ISV, CrowdStrike en AWS op elkaar zijn afgestemd - is een onderscheidend voorbeeld van het succes van de moderne software supply chain."

Bouwen aan een toonaangevende Cloud Go-To-Market

Naarmate bedrijven AWS-services zijn gaan integreren in hun cloudtransformatieprocessen, bleek de aanwezigheid van CrowdStrike in AWS Marketplace en de betrokkenheid van gezamenlijke klanten met AWS een succesformule te zijn. In alle regio's werken de verkoopteams van CrowdStrike en AWS samen om klanten te helpen hun cloudgebruik en bredere cyber security use cases voor bedrijven te beveiligen. Sinds de lancering in AWS Marketplace in november 2017 heeft CrowdStrike de volgende resultaten behaald:

  • Snelle groei - 3.000%+ CAGR in verkoop
  • Groot succes bij klanten - >4.850 transacties; meerdere transacties per dag
  • Grotere transacties - gemiddeld zijn de transacties van CrowdStrike op AWS Marketplace >140% groter dan in zijn andere go-to-market-kanalen.

Cloudbeveiliging soepel en geïntegreerd maken

AWS en CrowdStrike spelen een cruciale rol voor bedrijven die de cloud hebben omarmd, namelijk om hun groei en digitale transformatie te versnellen. CrowdStrike en AWS hebben een sterke en groeiende relatie, vooral op gebieden zoals cloudbeveiliging, waar AWS en CrowdStrike end-to-end volledige bescherming bieden waarmee klanten cloud-infrastructuren en -toepassingen kunnen bouwen, uitvoeren en beveiligen. Met meer dan 20 integraties met AWS-services, waaronder AWS Control Tower, AWS Systems Manager en Amazon GuardDuty, levert CrowdStrike een van de veiligste en soepelste cloud-transformaties aan klanten.

Zoals vermeld in CrowdStrikes financiële resultaten van Q2 FY24 behaalde de snelgroeiende cloud security business van CrowdStrike een recordkwartaal, eindigend op 31 juli 2023. Bovendien steeg de ARR per 31 juli 2023 voor modules van CrowdStrike in de publieke cloud tot 296 miljoen dollar, een stijging van 70 procent op jaarbasis - groter dan bijna elke andere cloudsecurity leverancier.

Het ontwikkelen van de nieuwe cybersecurity software supply chain

CrowdStrike heeft AWS Marketplace gebruikt om het CrowdStrike-partnerprogramma verder te versnellen en extra waarde te creëren voor de bredere securitygemeenschap. Samen met toonaangevende technologie- en resellerpartners heeft CrowdStrike gezamenlijke go-to-market-strategieën en -oplossingen ontwikkeld.

"Zscaler en CrowdStrike bieden de beste zero-trust-oplossingen zonder compromissen. Onze samenwerking met AWS heeft klanten geholpen hun transformatie naar de cloud te versnellen. Dankzij onze nauwe samenwerking hebben we meer deals kunnen sluiten dan via andere go-to-market-kanalen", zegt Punit Minocha, EVP business and corporate development bij Zscaler.

"CrowdStrike droeg bij aan onze integratie met AWS als solution provider - wanneer wij samenwerken met klanten, heeft iedereen daar baat bij; dit leidt tot snellere sales cycles en grotere deals," aldus Allan Meyer, SVP partners, allianties en oplossingen bij Optiv.

"De samenwerking tussen Softcat en CrowdStrike is steeds sterker geworden, iets wat nog verder is toegenomen door de introductie van CrowdStrikes aanbod op de AWS Marketplace", zegt Tim Jeans, VP Solution Sales bij Softcat. "Met onze gezamenlijke strategie van het afgelopen jaar is CrowdStrike de best presterende ISV van Softcat geweest, en dat blijft zo."

CrowdStrike werd onlangs bekroond met de prestigieuze 2023 US ISV Partner of the Year Award van AWS. Het gemeenschappelijke succes dat CrowdStrike samen met AWS behaalt, heeft geleid tot innovaties in de AWS Marketplace. Deze innovaties zorgen ervoor dat verschillende soorten partners op één lijn worden gebracht en worden opgenomen in de aankoopprocessen van klanten. Onlangs kondigden AWS en CrowdStrike een startup-accelerator aan om de volgende generatie cybersecurity innovators te begeleiden die kunnen bouwen op AWS en geïntegreerd kunnen worden met CrowdStrike.

"De AWS Marketplace is opgezet om het voor klanten eenvoudiger te maken om toegang te krijgen tot de technologieën die ze nodig hebben om te innoveren en hun bedrijf op te schalen. Het feit dat CrowdStrike $1 miljard aan cybersecurity-softwareverkopen heeft behaald via de AWS Marketplace laat de waarde van de AWS Marketplace zien in het verbeteren van de SaaS-aankoopervaring voor klanten en partners," zei Chris Grusz, Managing Director Technology Partnerships bij AWS. "AWS is toegewijd aan het ondersteunen van oplossingen van derden die bedrijven helpen groeien in de cloud, deze mijlpaal toont de toewijding van CrowdStrike om klantgerichte oplossingen te leveren."

"De relatie tussen CrowdStrike en AWS helpt klanten om de cloud te omarmen en te beveiligen. De twee bedrijven werken samen in diverse sectoren, regio’s, AWS-producten en Falcon-platformoplossingen. Samen creëren ze technische integraties en oplossingen om klanten te helpen voordelen te realiseren, want 'samen sterker'. Bovendien werken CrowdStrike en AWS samen met andere technologieproviders en -partners om klanten te helpen superieure cybersecurity-resultaten te behalen. CrowdStrike heeft als eerste cybersecurity ISV, die voor de cloud is ontwikkeld, de mijlpaal van $1miljard aan AWS Marketplace-verkopen gepasseerd. Dit illustreert marktleiderschap, het momentum en de  toekomstige potentie van CrowdStrike dat AI toepast om cybersecurity in het tijdperk van de cloud te innoveren."

 

Ook interessant:

Lees hier: Samsung Bespoke Jet™ AI Steelstofzuiger VS28C9784QK/WA

Lees hier: Passkeys in plaats van wachtwoordfrustratie?

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie