Conclusion bundelt data- en intelligence-expertise met lancering Conclusion Intelligence

Redactie WINMAG Pro

Businesstransformatie- en IT-dienstverlener Conclusion kondigt vandaag de lancering van Conclusion Intelligence aan. Conclusion Intelligence bundelt de krachten van verschillende bedrijven binnen het Conclusion-ecosysteem die zich richten op business improvement en innovatie door middel van data en geavanceerde technologieën, zoals AI en GenAI. Door deze expertise te verenigen, vergroten de bedrijven Hot ITem, Mediaan, AMIS, Future Facts en DataTrust hun slagkracht in de markt. Met meer dan 500 professionals en jarenlange ervaring, is Conclusion Intelligence in één klap de grootste en meest impactvolle specialist in business improvement en innovatie van Nederland.

Leidende positie op het gebied van data en intelligence

Met de lancering van Conclusion Intelligence speelt Conclusion in op de groeiende vraag van organisaties om complexe business improvement-uitdagingen aan te pakken met behulp van data en intelligence. Denk aan optimale personeelsplanning in een krappe arbeidsmarkt, kostenreductie door slim gebruik van data als basis voor groei, volledige ontzorging in een tijdige implementatie van CSRD, het realtime kunnen beslissen op basis van kwalitatief goede data of de strategische inzet van nieuwe technologieën zoals AI en IoT. In de snelgroeiende en sterk competitieve markt, verwacht Conclusion zijn leidende positie verder te verstevigen met deze lancering. De oplossingen van Conclusion Intelligence maken organisaties meer weerbaar, wendbaar en onderscheidend, waardoor hun bedrijfsprestaties en innovatiekracht verbeteren.

De bedrijven binnen Conclusion Intelligence blijven zelfstandig opereren, maar intensiveren hun al bestaande samenwerking om een nog uitgebreider dienstenaanbod te kunnen bieden. De synergie die ontstaat door nauwer samen te werken, stelt klanten in staat om te profiteren van een verbeterde end-to-end ondersteuning en ontzorging bij het oplossen van business vraagstukken.

Geesje Boon, Directeur Conclusion Intelligence: “Door de krachten te bundelen van de vijf expertbedrijven, werken ruim 500 professionals dagelijks aan het realiseren en implementeren van de ambities van onze klanten. Als specialist lopen we voorop in het stimuleren van datagedreven werken, met inbegrip van recente ontwikkelingen in het datawerkveld zoals GenAI, de AI-act voor regulering, wet- en regelgeving rondom CSRD, Intelligente IoT, geavanceerde data-integratie en alle relevante datagebaseerde business- en technologieontwikkelingen. Ik heb enorm veel zin om onder de vlag van Conclusion Intelligence klanten nog beter te ondersteunen bij hun business improvement-uitdagingen en samen mooie innovatieve oplossingen te creëren.”

Seger Theuns, Director Conclusion Nederland: “De lancering van Conclusion Intelligence is een logische stap in het verstevigen van onze positie als marktleider op het gebied van businesstransformatie met data en intelligence. Het speelveld wordt alsmaar complexer. Hierdoor is het zaak om steeds slimmer en sneller te werken, zodat onze klanten beter kunnen omgaan met veranderingen. Door de expertise van vijf bedrijven te bundelen, kunnen we een one-stop-solution provider zijn voor alle datagerelateerde businessbehoeften van onze klanten. De bedrijven binnen Conclusion Intelligence zijn allemaal op hun eigen manier expert in het ontwikkelen en implementeren van ijzersterke datatoepassingen. Samen zijn ze in staat om nog meer waardevolle impact te maken bij onze klanten.”

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie